fbpx

EVENT

Op 26 & 27 september vind er een nieuw event plaats

Do business like Wonder Woman nog 8 tickets beschikbaar  

“Jij wilt gewoon meer”

 Nog GROTER. Nog meer mensen helpen. Veel meer IMPACT maken. Mensen helpen die met JOU resoneren. Nog meer jouw lessen verspreiden en er levens mee veranderen. Zoals jij ook je eigen leven hebt veranderd en steeds meer jezelf wordt.

En je wilt meer vrijheid, meer tijd voor jezelf gewoon je ding kunnen doen met het volste vertrouwen. Financieel wil je ook meer, je wilt meer overvloed meer een stroom aan klanten en je daar niet zorgen over hoeven te maken. Gewoon lekker leven in alle vrijheid op alle facetten.

Maar HOE dan? HOE kom jij waar je wilt komen? Wat heb je ervoor nodig? En zelfs nog belangrijker welke groei is daarvoor nodig?

Als jij groeit dan groeit je bedrijf!

Maar vaak lezen we deze formule andersom. We denken vaak dat als we omzet X hebben behaald dat we dan iemand worden die in balans is, geen twijfels meer heeft, financiele vrijheid heeft, gelukkig is en niet meer twijfelt en dat dan alles makkelijker zal gaan.  Het werkt andersom…. Want je kunt niks worden wat je nu al niet bent. Jij moet die persoon nu al zijn, want die persoon is degene die dat mogelijk gaat maken. Jij maakt het mogelijk en daarom is er in jou een transformatie nodig om daar te komen. De rest gaat dan eigenlijk als vanzelf. Alles is er al, alles zit al in je maar het komt er vaak niet uit door onze gedachtes of angsten.

Wat zou er gebeuren als jij?

N

Jezelf naar succes toe kan leiden en van angst af kan leiden.

N

Als je bent wie je echt bent, zonder angst of belemmeringen

N

Als je de kracht in jezelf los laat om er voor de volle 100% voor te gaan

N

Als je In heel je lijf voelt dit is wat ik moet doen, zonder twijfels

N

Weet waarvoor je gemaakt bent

N

Je eigenwaarde echt gaat ownen, voelen en uitstralen

N

Gevoelsmatig weet welke stappen je daarvoor moet zetten omdat je helderheid voor jezelf weet te krijgen, altijd.

N

Een unieke boodschap hebt die echt IMPACT maakt

N

Met de mensen gaat werken die echt met je resoneren

 

Op het event ben ik 2 dagen lang  jouw mentor en coach. Duiken we diep in wat je echt wilt en wat er nog meer mogelijk is. Ik zie direct waar je potentie ligt en ik ga ervoor zorgen dat jij het ook ziet. Samen halen we alles eruit wat erin zit en zorgen we dat jij de kortste route gebruikt om daar te komen. Met max 25 mensen is er heel veel ruimte voor persoonlijke aandacht. 

Ik leer je alles over succes, impact, leiderschap, meer omzet generen en echt manifesteren.  Je loopt de deur uit als een echte Wonder Woman in business, daar ga ik persoonlijk voor zorgen. Want na het event:

N

Voel je je krachtiger en zelfverzekerder dan ooit

N

Zie je kansen voor je bedrijf die je voorheen niet zag

N

Heb je een mind die ingesteld is op succes en overvloed

N

Maak je je geen zorgen meer om geld omdat je weet hoe je dit kan creëren

N

Leid je jezelf eenvoudig naar succes toe met spiritueel leiderschap

N

Heb je een van de grootste doorbraken ever als ondernemer

N

Weet je hoe je moet creëren met de wet van creatie

N

Kun je moeiteloos manifesteren want ja dat kan echt

N

Heb je complete helderheid over je bedrijf en met wie je zou moeten werken

N

Heb je geen twijfels meer over het wat en hoe

N

Sta je 100% achter je eigen waarde en durf je te vragen wat je waard bent

N

Weet je wat jouw unieke en meest krachtige boodschap is en hoe je die naar buiten brengt

N

Durf je met vol vertrouwen jouw unieke boodschap te delen · Zonder dat je je door de meningen van anderen laat tegen houden

N

Maak je veel meer IMPACT met je boodschap bij je volgers

N

Trek je de mensen aan die met jou resoneren en waar jij blij van wordt

Aftermovie Event 2018

Event kelly Smit nog 8 tickets beschikbaar 

Become a Wonder Woman in Business

 

 Je krijgt nieuwe skills en tools aangereikt waar we direct mee starten en die ervoor      zorgen dat je:

 

N

Je grootste belemmeringen tackelt, belemmeringen die je nu tegenhouden in je groei. Die je laten twijfelen, zorgen dat je soms zoekende bent en ervoor zorgen dat je niet met de mensen werkt waarmee je echt wilt werken. Of niet aanbied wat je echt zou willen aanbieden.  Ik leer je niet alleen hoe je ze op het event tackelt maar ook hoe je dat in de toekomst kan blijven doen, zodat je over een persoonlijke strategie beschikt die je naar succes leid.

N

Direct leiderschap gaat nemen in je bedrijf, zodat jij de kapitein bent en jij bepaald wat er gebeurd. Niet meer wat als, hoe dan of ik hoop. Nee weten, vertrouwen en voelen wat je moet doen. Niet wat je klanten willen maar wat jij nodig acht voor een transformatie. Voel je het verschil?

N

Doorbraken hebt, doorbraken die zorgen voor de inzichten die je nodig hebt om je bedrijf veel groter neer te zetten. Dus de HOE dan- vragen die je nu hebt worden beantwoord. Jij weet wat je moet doen en nog belangrijker je kan niet wachten om het te gaan doen.

Want alles wordt helder en de weg wordt vrij gemaakt en dat voel je. Vrij om die grootsheid die allang in je zit nu echt te laten zien aan de wereld. Want als jij dit nu leest, weet je ook wel dat het in je zit, dat heb je allang gevoeld, je kan er alleen niet altijd bij en dat is frusterend dat begrijp ik. But i got your back!

N

Stopt met jezelf in te houden en start met het verspreiden van jouw unieke boodschap. Een boodschap die met jou resoneert en met de mensen waar jij het liefst mee werkt. Want jouw authentieke boodschap trekt precies de mensen aan met wie jij wilt werken. En niet de mensen die je wel wilt helpen maar je niet de energie geven waarop je op hoopte. Daar ga ik je mee helpen, daar geef ik je een aantal supersimpele tools voor die je direct kan inzetten.

N

Echt je GROOTSE eigenwaarde gaat zien en voelen. Ik ga die bij je naar boven halen. En wat er dan gaat gebeuren is pure magie. Want als jij die eigenwaarde echt voelt, ga je veel makkelijker verkopen, is een salesgesprek een relaxed waardegesprek en durf je ook de prijs te vragen die je waard bent.

Dat is wat eigenwaarde doet en precies dat bepaald ook hoeveel mensen je echt kan helpen. Want als die niet goed staat, dan kan je niet goed verkopen. Dan kunnen er maar heel weinig mensen aan de slag met wat jij te bieden hebt en met wat jij hier te doen hebt. Dat is toch doodzonde en onnodig? Eigenwaarde is het allerbelangrijkste in salesgesprekken. Niet de skills maar het gevoel en wat je uitstraalt in zo’n gesprek geeft de doorslag tot een ja. De persoon die tegenover je zit voelt namelijk als je eigenwaarde niet groot genoeg is en dat brengt hem of haar aan het wankelen. Wat heel veel bezwaren geeft om het niet te doen.

N

Precies weet wat je moet doen om die plaatjes op je visionboard naar je dagelijks leven te brengen, veel sneller dan je nu voor mogelijk houd. Want het kan sneller als je op zoek gaat naar de antwoorden in jezelf. Ik ga je de juiste vragen stellen die deze antwoorden onthullen. Want jij weet alles al. Alles zit al in je. Je hoeft jezelf niet te veranderen, dingen te doen die je eigenlijk niet wilt. Je hoeft je alleen maar open te stellen en alle antwoorden komen naar je toe. En dat gaat veel sneller dan je denkt. En zeker met 75 anderen vrouwen in een ruimte die dat ook willen. Dan gaat het nog harder kan ik je vertellen. Als je me niet gelooft check dan even de testimonials van het vorige event.

N

Een andere manier leert om te ondernemen. Want marketing trucjes en strategieën daar heb je al genoeg van gehad. Ik ga je leren hoe je iedere dag voor succes kiest. Hoe je je bedrijf groter kan laten worden. Hoe je het beste van business coaching kan combineren met spiritueel leiderschap om de beste keuzes voor jou te maken. 

Keuzes die je niet met je verstand maakt maar met creativiteit, potentie, intuïtie en gevoel. Want jij weet ook al dat het effect van dat soort keuzes veel groter is dan een keuze vanuit de mind en het verstand.

N

Ik ga je leren tijdens deze 2 dagen hoe je kan ondernemen met de wet van creatie en hoe je in co-creatie met het universum iets neer kan zetten. Wat je op alle facetten van je business kan gebruiken. Of het nu voor een nieuw aanbod is (of zelfs bedrijf) of voor een post of webinar. Ik ga je leren hoe je alle hulpbronnen kunt aanwenden om alles wat je doet voor je bedrijf GROOTSER te doen. Met meer impact, liefde, joy en resultaat. Maar bovenal met meer waarde. Waarde voor jezelf en de wereld.  

N

Je zal gaan merken dat als je het zo in gaat zetten dat je; veel meer mensen in een webinar krijgt, meer reacties en acties op je post en lives, je aanbod veel aantrekkelijker word voor (potentiële) klanten, dat je je veel zelfverzekerder voelt, durft te spelen en de kramp los kan gaan laten omdat er een goed alternatief is. 

Dat wat je doet volledig in lijn is met wie jij bent, dat alles wat je doet echt met je resoneert. Wat er weer voor zorgt dat je minder twijfels hebt en dingen veel sneller gaat doen omdat je jezelf niet meer tegenhoud.

Waardoor ook je bedrijf weer sneller groeit En het is nog supermakkelijk en down to earth ook. Creëren is altijd 100X waardevoller dan denken en brainstormen. En het staat altijd tot je beschikking.

Spiritueel Leiderschap

Spiritueel leiderschap heb ik gecreëerd. Ik heb er niet over nagedacht, ik werd er s’nachts mee wakker. Om 02:00 liep ik snel naar beneden om alle inspiratie op te schrijven. En bam het was geboren in 2 uur tijd. En binnen 2 maanden verkocht ik 8 programma’s en 3  1 op 1 exclusieve mentorship programma’s.  Ik heb nog nooit zo snel zoveel succes gehad. Nog nooit zo makkelijk kunnen verkopen en nog nooit zoveel plezier gehad. Ik geloof dat dit bedoeld wordt met moeiteloos. Waar ik vorig jaar nog struggelde met mezelf en mijn aanbod, voel ik nu vertrouwen en de diepe overtuiging dat mijn GROOTS succes onvermijdelijk is en dat ik iedere dag groei, veel sneller dan eerst.

Als dit is wat jij wilt en als dit is wat met jou resoneert zorg dan dat je erbij bent op 26 & 27 september. Ik weet dat dit event levens en bedrijven gaat veranderen. Net zoals al deze lessen mijn leven en bedrijf hebben veranderd en die van mijn klanten. 

Het event staat gelijk aan ongeveer 6 mentorship calls. Lijkt me een goede deal voor 749,00 ex btw

 Je kunt nu nog je kaartje scoren voor 299,-  ik heb nog een paar tickets voor dit earlybird tarief. Op = op. 

De tickets kosten nu € 399,00
al snel gaan de tickets in de verkoop voor
€749,00 exclusief BTW

Dit krijg je ook

Natuurlijk is dat inclusief een luxe lunch en onbeperkt koffie, thee, water en sappen.
Plus een hele toffe goodiebag.

Sandra Hollaar 

Op 27 september is er een hele bijzondere gastspreker Sandra Hollaar. Sandra heeft meerdere succesvolle bedrijven opgezet en weet precies wat er voor nodig is om succesvoller te worden. Ze gaat je vertellen hoe en wat er voor nodig is. Ze verteld waarom een moneymindset niet voldoende is en wat je ervoor in de plaats kan doen wat veel krachtiger is. Reken op vuurwerk! 

De  tickets kosten nu € 399,00
daarna gaan de tickets in de verkoop voor
€749,00 exclusief BTW

Ga je met mij mee?

Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je GROOT voelt, GROOTS onderneemt en GROOTST bent tot in je tenen….

Maar het is niet alleen een event, het event is onderdeel van de transformerende ontdekkingsreis die we neer gaan zetten.

Dat begint al 2 weken voor het event in een besloten facebookgroep, waarin jij je kunt voorbereiden op het event met opdrachten. Waar ik je alvast uit ga dagen en nieuwe inzichten geef. Zodat je op het event zelf nog veel meer kan knallen. Let op: het risico bestaat dat je onwijs geïnspireerd gaat raken en grootste stappen gaat zetten. Zit je daar niet op te wachten? Dan kan je beter niet komen ;).

Tijdens het event is er altijd ruimte voor persoonlijke aandacht en kun je live je vragen aan mij stellen. 

Veel gestelde vragen 

Waar is het event?

Het event vindt plaats in Hellevoetsluis in het Droogdok Jan Blanken, voldoende gratis parkeergelegenheid. En ruim voldoende hotels in de omgeving.

Is het inclusief lunch?

Ja je eet en drinkt op mijn kosten.

Je hebt het over spiritualiteit wordt het heel zweverig?

Absoluut niet, ik ben juist heel down to earth en zie spiritualiteit meer als leven vanuit je kern, wie je echt bent zonder overtuigingen en met alle potentie. 

Is 2 dagen niet heel intensief?

De energie op het event is vaak zo skyhigh dat een eventuele vermoeidheid niet echt uitmaakt omdat je er zoveel energie van krijgt.

Wat voor mensen komen er op het event?

Vrouwen die keihard willen knallen met hun business.