“Take a Divine deep dive within”

Divine yourself

Kom dieper in contact met dat deel van jou wat rechtstreeks in verbinding staat met je ziel en de wijsheid van het universum.

Wij vrouwen zijn al duizenden jaren orakels. Duizenden jaren fungeerden we als orakels in gemeenschappen. Mensen kwamen naar ons voor divine guidance, antwoorden en advies. Denk maar aan het wereldberoemde Orakel van Delphi.

We waren volledig in tune met onze vrouwelijke krachten en zielsmissie. We communiceerden met de andere wereld via onze gaves en via ons directe lijntje met onze voorouders, gidsen en het universum. Dit was normaal en het werd beschouwd als heilig.

We hebben deze gaves en krachten in ons. Wij allemaal. Het is datgeen wat ons verbindt met The Divine.

In het programma Divine ga je jouw “divine zelf” activeren zodat je jouw vrouwelijke krachten en gaves weer gaat gebruiken zoals het al altijd bedoeld is. Voor ons eigen welzijn en dat van de wereld.

Onze gaves stellen ons in staat om te co-creëren met het universum en onze gidsen. Waardoor je trouw bent aan jouw eigen pad en vanuit alignment handelt.

Leer jouw gaves verder te ontwikkelen

Je weet dat je een goede intuïtie hebt en bepaalde heldere gaves, deze laten zich vaak spontaan zien in beelden of gevoelens.

Maar je hebt er soms nog moeite mee om ze bewust te gebruiken en in te zetten om informatie te door te krijgen.

Je zou ze graag beter willen leren gebruiken en er meer op vertrouwen, zodat er een co-creatie ontstaat en je veel vaker downloads ontvangt. Voor jezelf, je klanten en je business.

Je weet waarschijnlijk ook dat je gidsen hebt en af en toe zie, voel of hoor je ze ook.

Maar je verlangt naar een dieper en duidelijker contact, een betere samenwerking met ze. Zodat je nog dichter bij jezelf komt en volledig vanuit alignment handelt.

Je weet dat je kan afstemmen, maar het mag allemaal gewoon een level dieper maar ook duidelijker. Nu ervaar je waarschijnlijk dat het voor anderen doen makkelijker gaat dan wanneer je voor jezelf op zoek bent naar guidance en inspiratie.

Divine is voor de intuïtieve, creatieve onderneemster die haar gaves bewust wil leren inzetten en vergroten.

Gaves, gidsen en energie

Dit programma is een Divine deep dive within. Je gaat een heel nieuw level in van contact met jezelf, je gidsen, je ziel en je divine zelf. Waardoor je gaat leren hoe je afgestemd informatie ontvangt. Je gaat ontdekken welke heldere vermogens jij al hebt en hoe deze zich bij jou manifesteren.

  N

  helder zien

  N

  helder weten

  N

  helder voelen

  N

  helder horen

  In Divine leer ik je hoe je afstemt en jouw gaves nog beter kunt gebruiken en hoe je nog helderder met jouw gidsen communiceert.

  Maar dat is natuurlijk niet alles.

  Divine is een experience, iets wat je mag ervaren en wat niet enkel door informatie te leren is.

  We gaan daarom samen het veld in waarin ik je leer afstemmen en we informatie en boodschappen downloaden van jouw gidsen.

  Je gaat ontdekken hoe jouw gidsen met je communiceren en op welke manier jij jouw divine guidance ontvangt. Want dit is voor iedereen anders.

  Maar je leert ook hoe je zuiver en veilig afstemt, iets wat heel erg belangrijk is, want we willen wel divine energie aantrekken.

  Ik leer je hoe je om hulp, ingevingen en informatie kunt vragen over je business of leven. Informatie die 1000% resoneert en volledig in lijn is met jou. BIG alignment dus…

  Divine gaat over meer dan gaves en afstemmen. Divine gaat ook over bezield leven, het lopen van je eigen pad, je zielsmissie en helemaal jezelf zijn. Want de informatie die je ontvangt is daarmee in lijn. Je gidsen en het universum zijn trouw aan jouw welzijn en zielsmissie en ze zullen je altijd helpen om datgene te doen of vinden wat je zielsmissie omhoog tilt.

  Ik zei toch toch dat het een divine deep dive was?

  En dan heb ik het nog niet eens gehad over die prachtige soul journeys die in de leeromgeving staan….

  Master your energy

  Als we werken met energie is 1 ding van groot belang. Namelijk je eigen energie beschermen en kunnen opschonen. Dus ook hier krijg je tools voor en ik besteed er een hele masterclass aan.

  Mensen zoals jij en ik die met energie, intuïtie en afstemming werken, kunnen gemakkelijk overweldigd raken door de collectieve energie en de persoonlijke energie van anderen die we oppikken. Waardoor het lastig kan zijn om zelf voldoende energie te behouden of om te kunnen onderscheiden wat van jou is en wat juist niet. Dit onderdeel is super belangrijk en wordt naar mijn mening veel te weinig behandeld terwijl het zoveel impact heeft op wat we voelen, denken en hoe het gesteld is met onze energie. Reken maar op een energie upgrade.

  Kelly is een van de mooiste gidsen op mijn pad. Ze slaat de brug tussen het spirituele leven en het aardse bestaan met succes in beide werelden. Iets wat ik nog niet veel in iemand heb gezien. Haar authenticiteit, openheid, oprechtheid en down to earth eerlijkheid zijn een verademing! Zeker in spiriwiriland. Haar nuchterheid en oprechtheid zijn verfrissend en haar kennis en kunde enorm inspirerend. Dankjewel Kelly dat we een stuk met elkaar mee kunnen reizen.

  Jetske Tuinstra

  Inner Earth

  Je hebt me leren afstemmen op mijzelf, mijn energie te verhogen, te visualiseren en in de essentie te blijven. Hierdoor creëer en manifesteer ik als een malle. Woon ik in mijn droomboerderij en doe ik waar ik van houd.
  Yvon Boomsema

  Meer klanten ervaringen vind je op de pagina testimonials.

  Intappen op je divine zelf is magisch en het zorgt voor wonderen. 

  Het is thuiskomen, jezelf omarmen en bezield kunnen leven. Hierdoor ga je meer vanuit alignment leven, creëren en ondernemen. Hoe “divine” is dat?

  Als je deelneemt aan Divine ontvang je:

   

  💫  Online live masterclass: Divine Gifts & Divine Guidance – gaves herontdekken, ontwikkelen en werken met gidsen

  🌖  Online live masterclass: Full Moon Initiation – stepping into to our divine self ceremonie & afgestemde reis

  🌐  Online live masterclass: Master & Protect Your Energy – beschermen van je energie van invloeden van buitenaf en je energie opschonen

  ⬇️  Zoom meeting: The BIG Download het gebruiken van je gaves, boodschappen downloaden van je gidsen en contact met je ziel

   

  Divine Portal met daarin:

  💫 3 prachtige soul journeys waarin je afstemt en boodschappen downloadt onder mijn begeleiding

  💫 Een e-book over gaves

  💫 Audio’s en tools om je energie op te schonen en te beschermen

  💫 Video over het energetisch reinigen van je huis

  💫 Een afstemboek om beter te communiceren met je gidsen

  💫 Alle masterclasses en extra videomateriaal

  💫 Life time toegang

   

  Divine start op 27-11 en is op 7-12 afgelopen.

  Wil je meedoen met Divine?

  Voor slechts 249,- excl. btw ben je erbij. Je kunt zelfs in 2 termijnen betalen.

  Voor wie is Divine?

  Voor intuïtieve, hoog sensitieve onderneemsters die hun gaves willen (her)ontdekken en ermee willen werken voor zichzelf maar ook voor hun business.

  Je zou ze graag beter willen leren gebruiken en er meer op willen vertrouwen, zodat er een co-creatie ontstaat en je veel vaker downloads ontvangt.

  Je weet dat je kan afstemmen, maar het mag allemaal gewoon een level dieper maar ook duidelijker. Nu ervaar je waarschijnlijk dat het voor anderen doen makkelijker gaat dan wanneer je voor jezelf op zoek bent naar inspiratie.

  Herken jij je hierin? Dan is Divine voor jou!

  Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig. Alleen een open mind en de wetenschap dat je het al doet en kan maar het gewoonweg verder wilt laten groeien. 

  NB; afstemmen en gaves is serieus business. Het is meer dan een kunstje en om het veilig en verantwoord te doen is oefening nodig. Ik neem dat heel serieus en vraag van alle deelnemers om dit ook te doen. 

  Wat anderen over mij zeggen:

  Kelly heeft me tools gegeven om mijn missie te manifesteren en helderder te krijgen en de energie erin te zetten. Daarnaast heeft ze me het vertrouwen gegeven dat als ik mijn gevoel en intuïtie volg, dat ik daar op mag vertrouwen. Wat ik fijn vond was dat Kelly me nooit vertelde wat ik moest doen, maar me in contact bracht met het deel in mij wat alle antwoorden al lang wist.

  Joyce van Gelder

  To The Core, Fysiotherapeut & Coach

  Door regelmatig af te stemmen in een sessie heb ik nu het resultaat dat ik ook klanten aantrek die ik daadwerkelijk wil begeleiden. Klanten die het waard vinden om te investeren in zichzelf.

  Ik durf meer te vertrouwen in de toekomst, in mezelf en ik zie de waarde achter mijn diensten. Mijn intuïtie weet de juiste weg! 

  Bianca van Uden

  Bij Kelly’s manier van spiritualiteit praktiseren is het zo fijn dat het heel erg toepasbaar is. Je weet meteen wat je te doen staat. Ze is heel direct en draait er beslist niet om heen, maar met en vanuit een groot hart, vol compassie. En dat vind ik heerlijk! Haar energie is ook heel aanstekelijk. Je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan. Love it!

  Anneloes Mulder

  Massage therapeut

  Meer klanten ervaringen vind je op de pagina testimonials.

  © 2022 Kelly Smit