Het Divine Feminine Weekend

quote

TICKET

  • Op 9 & 10 april van 10-16 in Hellevoetsluis.
  • Inclusief lunch voor beiden dagen

Citta Romana
Parkweg 1
Hellevoetsluis

 

Dit is een ticket voor 1 persoon

DUO TICKET

  • Op 9 & 10 april van 10-16 in Hellevoetsluis.
  • Inclusief lunch voor beiden dagen

Citta Romana
Parkweg 1
Hellevoetsluis

 

Dit is een ticket voor 2 personen

‘Een event van Kelly? Tja, het is een warm thuiskomen! Met de waarde die Kelly met je deelt, is het absoluut de moeite waard om er naar toe te gaan. In een groep met gelijkgestemden ervaar je een enorme boost aan energie en heb je weer helder wat je te doen staat. Met Kelly’s heldere visie en no nonsense aanpak, geeft ze jou de tools om uit te groeien naar de beste versie van jezelf!

Marieke Paardekoper

Eigenaresse , Praktijk in Bloei en Coach in bloei

Mooie inzichten,nieuwe inspiratie en de moed om vooral mijn eigen ding te blijven doen. Dat is wat het event, en alles wat daarbij hoorde, mij gebracht heeft. Want jeetje wat heb jij een waarde gegeven!
Yvonne Reijnen

Het enthousiasme spatte ervan af, je kreeg mensen mee om stappen te zetten die ze anders nooit zouden durven. Je opende ogen en gaf ons ruimte voor kwetsbaarheid.
Je liet mij ervaren dat de angsten die ik heb, helemaal niet zo gek zijn, maar dat ik daar keihard doch liefdevol doorheen mag beuken.
Je bent een heerlijk mens, down to earth, hart op de goede plek en zegt waar het op staat. Je hebt humor en een hart van goud.
Je raakt me met je zijn!
Shyanne Nagtegaal

Wat een tof event zeg!
Ik voelde zo’n enorme vrouwelijke kracht onderling.
Van dansen tot kwetsbaarheid en enorm veel waardevolle informatie.
Van begin tot eind heb ik aan de lippen van Kelly gehangen. Ze heeft me echt laten ervaren wat voor een krachtige vrouw ik ben! De tijd vloog voorbij.
Echt één groot feest!
Wendy de Klerk

Spiritueel Business Coach, Justmewendy

Een 😍 event, en ik ben erbij geweest. De locatie allereerst was prachtig, warm en sfeervol. Dit maakte voor mij meteen dat ik me op mijn gemak voelde. De grootte van de zaal en van de groep vond ik persoonlijk erg fijn. Het event zelf inhoudelijk vond ik waardevol en inspirerend. Ik heb een hoop nieuwe inzichten op mogen doen en wat ik nog het meest onderscheidende vond is het persoonlijke. Ik voelde me echt gezien. Ik ben zeker gegroeid als mens en als coach. Voor iedereen zou het waardevol kunnen zijn, maar vooral denk ik voor mensen die een boost nodig hebben of inspiratie en mensen die een stukje vertrouwen in zichzelf nog missen. Ik zal zeker in de toekomst nog eens naar een event van je toekomen.
Linda van Doorn