fbpx

Divine Feminine Project

Kelly Smit

Divine feminine power is calling for you!

Je bent hier omdat je weet dat je het in je hebt. Het vermogen om te zien, weten en voelen voorbij de fysieke wereld. Je ziet het wanneer je dagdroomt of visualiseert. Of iets in een glimp opvangt. Of beelden door krijgt.

Je weet het wanneer je plots een heldere ingeving krijgt. Of iets herinnert buiten dit leven om. Jij weet dat je het kan, ook al is dit allemaal rationeel onverklaarbaar.

Je voelt het wanneer je in gesprek bent met anderen. Je voelt hun feilloos aan, weet de vinger op de zere plek te leggen en neemt hun energie waar. Je voelt situaties aankomen voordat ze gebeuren.

We hebben allemaal deze krachten & gifts in ons. Onze vrouwelijke supertools, the divine feminine energy. De kracht om te zien voorbij de fysieke wereld. De kracht om onze intuïtie de weg te laten leiden. De kracht om onze eigen wijsheid te vinden en de wijsheid van de andere wereld. 

De kracht om dingen te weten zonder dat we ze kunnen weten. De kracht om dingen te zien voorbij de 5 zintuigen. De kracht om te creeeren en manifesteren. Het is ons vrouwelijk erfgoed.

Al eeuwen komen vrouwen bij elkaar om te groeien, delen en leren van elkaar. Want samen ga je sneller en sta je sterker. Ik wil een divine powercenter neerzetten. 

Sinds ik in contact sta met mijn divine feminine powers leef ik meer dan ooit tevoren. Voel ik de magie, mystiek en manifestatie in mijn dagelijks leven. Maar ben ik ook sterker, zelfverzekerd en heb ik de vrijheid te doen wat ik wil en te zijn wie ik wil zijn. I claimed my power. 

In the Divine feminine Project leer je je skills naar THE next level en beyond te brengen. 

Het gaat om 2 dingen. Je dromen en verlangens manifesteren en dat doen met je divine feminine powers die je dus direct in de praktijk leert toe te passen. Want je leert door te doen. Door te zijn en te delen. 

Claim your divine power!

Over the top and beyond 

In dit project leer je in 4 maanden dingen van jezelf die je nooit had verwacht. Excellent skills die je gebruikt voor het verwezenlijken van je dromen en verlangens. Maar ook voor je werk en je dagelijkse leven. Nadat je in contact komt met je eigen divine energy ga je alles anders zien. 

The big 7 door mij ingegeven via afstemming, ga ik jou ook leren!

 1. Afstemming – downloading secrets older then Stonehenge
 2. Divine creativity – business moves zetten in pure creatie ver voorbij de massa, we downloaden ze samen.
 3. Manifestatie – de kunst van het non-fysieke naar het fysieke brengen. Ik leer je hoe je dat doet met je divine feninine power.
 4. Downloading – het vermogen om informatie naar je toe te brengen. We werken o.a. met Einstein.
 5. Superpowers – het vergroten van divine skills intuitie, helder weten, zien, voelen en/of horen. Door te doen, we gaan vooral doen.
 6. Devotion – omgaan met de ruis en afleiding en het vinden van een dagelijkse practice zonder hard werken. We werken niet hard.
 7. Expressie – jezelf uiten in je leven maar ook met je business. Tezamen met downloading, divine creativity & afstemming wordt dit een meesterwerk. Do you feel me?

Weet je dat je het in je hebt? En zoek je al even naar iets wat je gaat helpen om in contact te komen met je superpowers? 

We are gonna use your powers.

Je gaat het leren door te doen. We stappen in het doen en gaan samen meesterlijke stappen zetten. 

 

Wat we gaan doen is echt voor de crazy ones.

Dit heb ik voor je in petto

 • The big 7 (zie hierboven) uitgelegd in opdrachten, video’s, souljourney’s & masterclasses lifetime toegang. Het volgen is niet nodig want je gaat leren door het te doen. Maar als je verdieping wilt is het er voor jou.
 • 28-12 inwijding en dedicatie (online) kan ik niet veel over uitleggen is iets om te ervaren, stem er maar op af, dan voel je het vanzelf wel. De energie staat al.
 • Online afstemming secrets of the 7 worlds. Waarin we samen in energie afreizen naar 7 krachtplaatsen op aarde. Downloading secrets older then Stonehenge. Voor jou, je leven en je business.
 • Inner goddes Souljourney
 • Kraken van de code van overvloed. Goed voor je financieen maar ook voor je vrijheid. 
 • Albert Einstein is er ook bij. We gaan onze genialiteit openzetten om de meest geweldige business moves te maken. Niemand doe je dit na. Dit is High Performance.
 • Online community Divine ladies of power.
 • Wekelijks samen met mij afstemmen.
 • Afgestemde content & meetings in de groep bedoeld om je skills naar een hoger niveau te tillen en je uit te dagen.
 • We gaan niet hard werken we gaan onze krachten inzetten vanuit rust en vertrouwen. Je bent hier dus geen uren per week mee bezig.

 

Dit Project is wat voor jou als jij:

N

Dolgraag je leven en bedrijf op afstemming, intuïtie en geïnspireerde actie wilt leiden. Maar nu soms vast loopt in het hoe. En jezelf regelmatig weer verliest in doordat je in je hoofd zit of in de ratrace die je vermoeit. Dit wil je niet meer, maar je weet niet hoe je dat moet bewerkstelligen.

N

Echt serieus wilt leren manifesteren. Manifestaties die verder gaan dan een parkeerplekje of een cadeautje, je wilt de weg naar je dromen en verlangens leren manifesteren.

N

Weet dat je superpowers hebt. Dit gaat wat verder dan intuitie dit gaat over next level afstemmen. Iedereen kan het, de vraag is of je het wilt.

N

Je ervaart (als ondernemer) dat er meer in je zit. Dat je nog veel meer mag gaan staan voor je kennis, kunde & skills. Je weet dat je meer kan maar dat het er nu nog niet helemaal uitkomt. 

N

Wanneer je leert door te doen. 

N

Je intuïtie, afstemming, helderwetendheid, heldervoelendheid etc. wilt door ontwikkelen of (her)ontdekken. Voor jezelf maar ook voor je werk met cliënten.

N

And last but not least. Dit Project brengt de focus weer terug naar jou. We werken dus niet met strategie, marketing, regels of kaders. We werken met tools die de antwoorden uit jou halen. Hier moet je klaar voor zijn. Ben je er klaar voor?

Open up to your true powers 

Wat krijg je, wanneer en wat kost het?

 • We starten 21-12-21 no worries ik verwacht niet dat je met kerst gaat afstemmen. Maar deze datum is een speciale datum. Het is astrologisch gezien een kantelpunt.
 • Investering is 777,- ex btw, Te betalen in 1,2 of 4 termijnen. Wordt automatisch afgeschreven.
 • Toegang tot de divine power academy 4 lifetime.
 • Datums voor de meetings volgen snel. Alles is terug te kijken.
 • Met mij de diepte ingaan, finetunen en je vragen aan mij stellen in de groep.
 • Samen afstemmen, innerlijk werk doen, creatietools leren en manifestatieprojecten aangaan. THIS IS MAGIC!!!!
 • 3 divine experiences Mystery’s of the 7 worlds. Innergoddes souljourney & afstemming. Kraken van de code van overvloed.
 • Plus afgestemde extra’s.
 • De eerste 11 krijgen gratis het programma Genius Creators t.w.v. 1000,- hier leer je alles in je business op gevoel& afstemming  te doen. Van website teksten tot lanceringen. Dit is speciaal voor de mensen die blokkeren op marketing en strategie, weet dat daar een reden voor is. Waarschijnlijk is het niet jouw weg. Nu nog 4 plekken over. 

Voor slechts 777,00 ex btw is dit allemaal van jou . Normaal gesproken kosten mijn programma’s/projecten tussen de 2500,00 – 6.000,- 

Wil je eerst even met mij sparren? Stuur me dan een DM via Insta. Als het nodig is maak ik tijd vrij voor een korte call (20 min). Je kunt me hier vinden. 

De benefits van het gebruiken van je divine feminine powers

N

Je gaat je veel krachtiger en zelfverzekerder voelen. Omdat je wat je doet echt voelt. Daardoor kom je ook sneller in beweging en durf je meer. 

N

Je leert te vertrouwen op je intuitie, afstemming etc en ernaar te handelen. Hierdoor pak je veel meer kansen en gebeuren er dingen in jouw grootste voordeel.

N

Je durft jezelf meer te laten zien en uit te komen voor wie je bent. Hierdoor trek je leuke mensen aan in je leven.Voor verbindingen maar ook klanten. 

N

Je ben veel minder tijd kwijt aan je bedrijf. Omdat via afstemming en intuitie alles veel sneller gaat. 

N

Het manifesteren gaat veel makkelijker en sneller. Wanneer je begint met een groep af te stemmen komt alles in een stroomversnelling. Dit is echt magie. 

N

Je gaat anders naar jezelf kijken. Je gaat ontdekken dat er een bepaalde kracht in je zit waar je uit kan putten. Je gaat het in jezelf zoeken ipv buiten jezelf. Dit maakt je zelfstandiger, zelfverzekerder en krachtiger. Het ego zal steeds meer naar de achtergrond verdwijnen daar help ik je mee. 

N

Mijn afgestemde boodschap voor iedereen die dit nu leest. Stop playing small. Je hoeft je niet in te houden of voor veiligheid te kiezen. Die zit al in jou. Je weet ook dat je de divine skills hebt maar je gebruikt ze te weinig. Bent vaak afgeleid of verzand in hard werken, marketing, strategie, duwen en trekken. Terwijl je weet dat je je eigen pad mag lopen. Je weet het.

F.A.Q.

Frequently Asked Questions.

Ik weet niet of dit het juiste moment is

Wanneer zou het wel de juiste tijd zijn? Als ondernemers hebben we vaak het idee dat we later meer tijd hebben. Maar laten we eerlijk zijn, over een paar maanden ben je ook weer bezig met iets nieuws dat “toevallig” op je pad komt. Ik doe dit echt eenmalig, dat is geen marketing stunt.Want ik voel dat dit nog iets anders in gang gaat zetten. Daarnaast ga je nooit meer zo close met mij samenwerken voor deze prijs. 

Heb ik ook 1 op 1 contact met jou Kelly?

Alle contact vind plaats in de groep. Daar mag je me ongelimiteerd vragen stellen. Samen stemmen we af en gaan we voor goud. 

Ik kan nog niet zo goed afstemmen kan ik wel meedoen?

Ja want afstemmen is een spier die je traint en we gaan heerlijke work-outs doen. Iedereen kan het, je hebt alleen de wil nodig. 

Als ik mij inschrijf wanneer moet ik dan betalen?

De betaling is je inschrijving ik neem maar een maximaal aantal deelnemers aan. De lijn gaat een keer dicht. Wanneer weet ik nu nog niet.

Ik heb nu niet helder wat ik precies wil met mijn bedrijf

Deze vraag is afgestemd. Mocht je dit nu ervaren weet dat dit normaal is. Het is een fase en het is tijd om fine te tunen. Juist door afstemming en je skills doorontwikkelen kom je tot helderheid. Wees welkom.

Kan ik ook losse onderdelen van het Project kopen?

Nee het is niet los te koop.

Ben ik verplicht om deel te nemen aan de groep?

Nee, deelname aan de groep is niet verplicht. Je mag ook alleen gebruik maken van alle tools en meekijken.

Wat als ik niet bij de Q and A of workshops kan zijn?

Van alles word een opname gemaakt en die word in de Academy geplaatst. Voor een q and a  of meeting kun je van tevoren je vragen mailen, ook als je er niet bij bent beantwoord ik je vragen.

Gaat dit veel tijd kosten?

Het mooie aan deze manier van afstemmen en het ontwikkelen van je skills is dat het juist tijdsbesparend is. Zelf werk ik gemiddeld zo’n 12 uur per week. Hard werken en uren studeren gaat niet op bij wat we doen met het Divine Feminine Project. We gaan werken met energie en afstemming dat gaat snel en fun. 

Ik voel het maar er is iets dat me tegenhoud

Dit is een project ver buiten de gebaande paden om en dat vind je ego vaak niet zo leuk. Wil je dat ik even met je meekijk of wil je er even met mij over sparren? Stuur me dan een DM via instagram. Hier kun je me vinden.