De Business Creatie & Manifestatie 4-Daagse

GRATIS ONLINE TRAINING 
Van 26 t/m 29 oktober 2020

Ben jij klaar voor de volgende stap in je bedrijf en wil je echt gaan knallen?
Dan is deze 4-daagse voor jou!

Wat en hoe?

 • Van 26 t/m 29 oktober 2020
 • In een besloten facebookgroep
 • Elke dag om 11.00 uur een live met de topic van die dag (die lives kun je terug kijken).

Programma

Maandag: Afstemmen op je bedrijf en op je roeping. Middels een prachtige visualisatie. Oftewel welkom in mijn wereld van creatie. Na de visualisatie help ik je om je bedrijf in lijn te brengen met je essentie. Dit geeft een hele andere kijk op je bedrijf.

Hallo geniale ideeen! 

Dinsdag: Nadat je bedrijf in lijn staat met jou, is het tijd voor innerlijk werk. De weg moet tenslotte vrij zijn. We gaan werken met de thema’s die je nodig hebt op persoonlijk vlak om te komen waar je wilt zijn. Hier word je door mij ook live gecoacht. We gaan aan de slag met mindset en frequentiewerk. 

Woensdag: We gaan met zijn allen vol in de creatiemodus waarin we middels afstemming geniale ideeën gaan bedenken voor je bedrijf. Denk aan ludieke acties om klanten te werven, het creëren van een superaantrekkelijk aanbod etc. Hierbij ga ik je helpen en deel ik ook hoe ik dat doe in mijn bedrijf.

Donderdag: Staat volledig in het teken van manifesteren. Want nadat je weet waar je heen kan en wil, dit volledig voelt en de beste ideeën hebt blijft manifesteren nog over. Ik ga je de meest simpelste en effectiefste manier van manifesteren leren.

 

Deze vierdaagse is voor ondernemers die niet willen ondernemen met marketing, strategie, sales en regels.

Dit is voor ondernemers die weten dat als ze groeien, hun bedrijf dat ook doet. Jij snapt dat het een spel is van persoonlijke ontwikkeling, creatie en manifestatie.

Want persoonlijke en spirituele ontwikkeling vind je onwijs interessant en belangrijk.

Jij bent wakker!

En jij bent op zoek naar een nieuwe manier van ondernemen. Jij wilt verder groeien en het volgende level bereiken maar wel zonder al die regels. Zonder iemand die je vertelt wat je moet doen. Jij wilt liever een mentor die je de antwoorden in jezelf laat vinden.

Jij hebt een missie en je voelt je geroepen om anderen te helpen een impact te maken, je zou niet anders kunnen.

Maar je hebt nu nog niet het aantal klanten of het bereik om je missie echt uit te dragen op de manier waarop je zou willen. Je bedrijf staat nog niet op de plek waar je zou willen dat het staat.

Zullen we daar eens verandering in gaan brengen?

Ik geloof dat alles al in je zit

 

Mijn klanten leer ik ondernemen vanuit innerlijk werk en praktische tools op het gebied van creatie en manifestatie. Ik geloof namelijk dat alles al in je zit. Wat ik doe is jou helpen om het in jezelf te vinden. Ik ben dus geen juffrouw die je gaat vertellen wat je moet doen. Want ieder mens is anders en wat voor de een werkt hoeft voor de ander niet te werken. Ik help je veel liever door op een dieper level contact met jezelf te maken, je gevoel te gebruiken en je creatiemodus vol gas aan te zetten. Denk je nou ja maar dat kan ik allemaal nog helemaal niet? No worries ik ga je erbij helpen en iedereen kan het. Dus jij ook!

Tezamen met een grote groep ondernemers die net zo denken als jij! Dit word zo thuis komen voor jou. We gaan met zijn allen knallen in een superhoge frequentie. Een frequentie waarin je weer voelt wat er allemaal mogelijk is, hoeveel kansen er eigenlijk liggen en bovenal je ervaart vertrouwen. Hoe fijn is dat?

Mijn klanten help ik ook op deze manier en dat zorgde er o.a. voor dat:

 • Yvonne in 1 maand meer klanten had dan in een heel jaar.
 • Grietje in 1 week 40 online programma’s verkocht.
 • Roos haar inkomen steeg na 1 maand door de dingen te doen vanuit haar hart en niet omdat het moet.
 • Jose na 6 weken al 4 nieuwe klanten had in haar praktijk.

Deze testimonials zijn geen hogere magie maar het resultaat van een manier van ondernemen die bij hun past. Bij mij moet je geen ideale klant uit je hoofd uitschrijven, krijg je geen standaard marketing en strategietrucjes maar je leert echt te creëren en te manifesteren. Geheel op jouw manier.

Leer een nieuwe manier van ondernemen. Ervaar hoe makkelijk en fun het kan zijn als je de regels loslaat en vauit jouw ZIJN volop in de creatiemodus gaat!

Wat ga je concreet leren:

 • Het verschil tussen geniaal creëren en produceren
 • Hoe je je intuïtie gebruikt en een supercharge geeft om je volgende stappen helder te krijgen, wat we dus ook gezamenlijk gaan doen!
 • Wat er op persoonlijk niveau nodig is om the next level te bereiken en hoe je dat aanpakt in praktische tools, zeg maar DAG tegen die stemmetjes die zeggen wie ben ik dan? Wie gaat dit kopen of de grote klassieker HOE DAN?
 • Hoe je meer klanten, impact en bereik manifesteert
 • De basis van manifestatie op de meest simpele manier

Voor wie is dit?

 • Allereerst is dit voor ondernemers die in een superhoge frequentie willen gaan knallen met hun business. Ben jij zo’n ondernemer? LET’S ROCK!!!
 • Voor coaches, mediums, healers, trainers, yogadocenten, therapeuten, counselors, branding specialisten, tekstschrijvers en mentoren.
 • Die willen doorgroeien naar het volgende niveau
 • Enthousiast zijn
 • Voelen dat ze een missie hebben en iets te doen hebben hier op aarde
 • Weten en voelen dat er nog veel meer in hun zit
 • Openstaan voor een nieuwe manier van ondernemen
 • Klaar zijn om echt gas te gaan geven

Wat en hoe?

 • Van 26 t/m 29 oktober 2020
 • In een besloten facebookgroep
 • Elke dag om 11.00 uur een live met de topic van die dag (die lives kun je terug kijken).

Wat anderen zeggen over hun deelname:

Vaker meegedaan aan challenges en die spraken me in de ‘marketing’ wel aan alleen in de challenge zelf haakte ik altijd zo snel af omdat het niet bij me past. Dit past bij mij en dank je wel dat je de kaders, regels en hokjes gewoon opheft! Vandaag even de visualisatie gedaan en wow, zo’n mooi inzicht, zoveel rust en zoveel inspiratie. Ik vind het echt wonderlijk en wil je Kelly Smit echt een compliment geven voor deze challenge. Het voelt voor mij als thuiskomen, in de visualisatie en ook in de filmpjes Zo tof en zo mooi!  Dank je wel voor alles!

– Simone de Koeijer – Somhorst

Ik vond het echt een hele toffe challenge! Verdiepend. Ik heb hier veel meer geleerd dan tijdens de meeste andere challenges die ik heb gedaan 😁 ik voel het helemaal stromen en heb zo veel zin om aan de slag te gaan! Dankjewel😁

– Bonnie van Moorst

Super bedankt voor deze challenge die mij mega veel heeft gebracht. Het was 1 groot feest 🥳 voor mij. Al die gelijk gestemde mensen geweldig.🙏🏾 De energie die ik voelde in de groep van iedereen zo fantastisch. Mooie inzichten weer gekregen in mijzelf en vooral ook bevestigingen die ik nodig had om in mijn eigen proces verder te komen. 💜Zeker een aanrader als je hem nog eens gaat doen. 

– Angelique de Visser

Deze  Challenge heeft mij heef veel gebracht. Het heeft mij een hele mooie visualisatie laten zien, heeft inzichten laten zien en heeft laten zien waar ik aan kan gaan werken. Ik sta nu weer helemaal open en mag meer gaan vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie. Zo blij van deze challenge

– Monique van Bodengraven

Wat een feestje om te doen dit! Ook de vlotte energie vond ik heel waardevol, het gevoel van mogelijkheden, vooruitgang. En herkenning in deelnemers, wat een leuke groep!

– Samantha Harteveld

Kan ik de facebooklives later terugkijken?

Ja dat kan ze blijven tot vrijdag in de groep staan.

Je hebt het over spiritualiteit wordt dit heel zweverig?

Absoluut niet mijn manier van spiritualiteit is heel down to earth en voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen voorkennis nodig.

Hoe lang ben ik er per dag mee bezig?

Inclusief de live en de opdracht zou ik op een uur per dag rekenen.

De Business Creatie & Manifestatie 4-Daagse

GRATIS ONLINE TRAINING 
Van maandag 26 t/m 29 oktober 2020