fbpx

Dit membership is voor de rebels, excentriekelingen, andersdenkers, kunstenaars, bezielde ondernemers, creatievelingen schrijfsters, artist, coaches, leraren maar bovenal voor de mensen die iets positiefs willen nalaten op deze wereld.

Ik werk met de leukste van de leukste :). Weet je ze hebben 1 ding met elkaar gemeen. Een probleem en uitdaging in 1. Ze gaan volledig aan van het creëren en het ontwikkelen van nieuwe dingen. Maar dat gevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer het commerciele stuk in beeld komt. Het ondernemen staat ver van hun af. Wellicht is dat bij jou ook zo en herken je je hierin:

 • Je hebt een geweldig idee voor een nieuw product of dienst maar komt niet lekker in de actiemodus omdat je op ziet tegen alle romslomp eromheen. Je wilt gewoon je ding doen.
 • Hierdoor weet je wel dat je kansen en omzet laat liggen. Dat wil je eigenlijk niet maar dat gebeurd wel.
 • Je wilt echt wel meer doen maar blijft haken op de hoe dan vraag (wat stiekem een overtuiging is).
 • Door die hoe dan vraag heb je weleens een cursus, klas of programma gevolgd van een businesscoach die vooral rationeel werkten met marketing en strategie.
 • Maar dat voelde je totaal niet of je hebt het geprobeerd en bent er toen achter gekomen dat het niet de weg voor jou is.
 • En nu sta je weer op hetzelfde punt je wilt groeien meer mensen helpen met je producten en/of diensten maar je weet niet hoe. Terwijl je zulke mooie dromen en doelen hebt.
 • Want jij bent iemand die echt iets moet voelen voordat je in actie komt, dan pas ga je als een trein.
 • Je bent intuitief en creatief, je denkt vaak in beelden en je ziet snel verbanden.
 • Jouw passie is je drijfveer, je wilt wel leuk verdienen want je gunt jezelf een leuk leven maar je doet het niet voor het geld. Je doet het vanuit je hart.
 • Je voelt wat je wilt en hoe je het wilt uitdragen maar je kan je ideeen en hersenspinsels moeilijk vertalen naar je product/dienst omschrijvingen en de promo ervan.

Als jij je hierin herkent dan wil ik je van harte feliciteren. Want er is niks mis met jou, je bent geniaal en je hebt superpowers. En ja ik hoor je denken, die Kelly is niet goed, waar heeft ze het over. Laat me het je uitleggen. Creatieve, gepassioneerde en anders denkende mensen doen het niet zo goed in marketing kaders en regels. Ook niet in school en opvoed systemen trouwens. Waarschijnlijk voel jij je je hele leven al anders en kon je moeilijk aansluiting vinden bij de massa. Dat hadden Einstein en Tesla ook dus nogmaals gefeliciteerd!

Maar echt even alle gekheid op een stokje laat die rationele wereld je ondersteunen maar pak je kansen in creatie, manifestatie, mindset en innerlijk werk. Hoe voelt dat voor je?

Einstein zei: de intuïtieve mind is een geschenk, de rationele mind een trouwe dienaar. We hebben een samenleving gecreëerd waarin we de dienaar eren en het geschenk zijn vergeten.

Wat als we het gaan omdraaien? Wat als je je ratio in dienst stelt van je intuitie en creatie? Wat als ik je vertel dat je kan ondernemen als een creator. Met intuitie, fantasie, creatie en afstemming. Dit zijn je superpowers en die zitten gewoon in je rechterbrein. Ik houd van spiritualiteit maar eigenlijk is dit totaal niet spiritueel, we leren het alleen niet ontwikkelen die superpowers. Diezelfde energie die je voelt wanneer je iets nieuws creëert is dezelfde energie die je kunt gebruiken voor het commerciële stuk van je bedrijf. Geloof me dat is zo leuk!!!

Je kunt namelijk alles op gevoel doen. Van het schrijven van geweldige websiteteksten tot het promoten van je product/ dienst. Weet je wat nog het grootste voordeel is? Doordat je het vanuit jezelf doet, vanuit je hart en creatievermogen is het ook nog eens uniek en onderscheidend. Komt het niet salesachtig of pusherig over. Maar zien mensen gewoon een mens met een passie voor wat ze doet.

Queens rule your queendom, it’s time to rise!

Geniaal ondernemen met creatie manifestatie en een power mindset als basis

Voor mij werkte de marketing en strategie kaders niet. Ik ben ook ooit op deze manier gaan ondernemen. Omdat ik dacht dat het dé manier was en omdat ik achteraf gezien mijn eigen talenten niet srieus genoeg nam, ik dacht “ik doe maar wat”. Nadat ik instapte in een high end business coach programma raakte ik mezelf volledig kwijt. Na een periode van het niet weten, twijfelen en dingen doen waar ik niet blij van werd had ik een soort van breakdown en liep ik volledig vast. Ik nam vrij en begon te schrijven over de universele wetten en het leek net alsof ik mij toen herinnerde wie ik echt was.

Na die periode ben ik alles anders gaan doen en ben ik alle kaders, marketing en strategie plannen los gaan laten en ben ik buiten de kaders om gaan ondernemen. Ik ben er niet alleen in gaan ondernemen, ik ben er ook in gaan excelleren. Ik deed alles op gevoel, leerde afstemmen en deed meer innerlijk werk dan ooit tevoren. Mijn bedrijf en ik groeide erna als een malle. En ik had weer lol in het ondernemen.

Ik vind dit geniaal ondernemen, omdat je 100% jezelf kan zijn zonder regels. Omdat je vanuit creatie, afstemming en intuïtie supersnel stappen zet en je eigenlijk heel weinig nodig hebt om grote successen te behalen. Het zit echt allemaal al in je. Je kunt gedag zeggen tegen (ingewikkelde) strategieën en lanceringen waar je het benauwd van krijgt.

Ik onderneem vanuit creatie, afstemming en intuïtie. Ik heb geen duidelijke strategie of marketingplan. Ik stem af op wat ik te doen heb en ben ondertussen heel goed geworden in manifesteren. Mijn intuïtie is mijn innerlijk kompas en raadgever. Dit praktiseer ik eke dag.

Hierdoor schreef ik een boek Project Powervrouw wat in de top 10 beste boeken voor vrouwen staat en ik sta in de top 10 beste business coaches van Nederland. Wat ik kan, kan jij ook.

Want laten we eerlijk zijn, waar je nu staat daar ben je trots op. En tegelijkertijd, is er in jou een innerlijk weten dat weet dat er nog zoveel meer mogelijk is.

Jij bent op zoek naar nieuwe krachtige tools die je daadwerkelijk leren om te ondernemen als een creator.  Zodat jij:

 • Je veel zelfverzekerder voelt in het ondernemen. Minder last heb van gedachtes als; wie zit er op mij te wachten, wat als…, Wie ben ik om hier geld voor te vragen, kan ik het wel waarmaken en ben ik wel goed genoeg? 
 • Meer klanten gaat helpen en de dingen doet wat jij blij van wordt!
 • Zichtbaar gaat zijn vanuit geïnspireerde actie en allignment. En hierbij volledig jezelf durft te zijn. 
 • Veel meer durft als ondernemer. Zoals een aanbod doen of je echt uitspreken! 
 • Precies weet hoe je moet manifesteren en dit dagelijks toepast.
 • Je intuïtie gebruikt als navigator voor succes. 
 • Je creatievermogen leert aanzetten en de meest mooie dingen creëert vanuit flow en nooit meer vanuit moeten.
 • Nog beter leert afstemmen zodat je veel meer ziel en gevoel in je ondernemersrol kan leggen en zo anderen echt kunt inspireren met wat je doet. 
 • Niet meer vastloopt in het hoe dan??? Omdat je tools, inspiratie, informatie en de groep hebt die je dagelijks een boost geven.

Deze dames kozen voor businesspower van Kelly

Kelly’s enthousiasme en passie voor haar werk…of dat zeg ik verkeerd, voor haar missie en haar klanten is aanstekelijk. Kelly inspireert, activeert en is volledig authentiek. Dit alles doet zij vanuit een open hart en vanuit verbinding en passie. Het (leren) werken met frequenties, het overboord gooien van belemmerende overtuigingen en af en toe een schop onder de kont met een saus van non-zweverige spiritualiteit is wat mij zo aantrekt tot Kelly. You get the real deal with Kelly!!

Mariel Boucherie

Met de lessen van Kelly Smit heb ik mijn kracht ontdekt en dat het okay is om mezelf te zijn. Kelly heeft een warme aura en dit straalt ze ook uit. Zo trekt ze alleen die mensen die bij haar passen. Ik ben blij dat ik daar ook bij hoor. Een community waar ik me veilig voel.

Fatimah Ali

Creëren en manifesteren dat doe je zelf maar je hoeft het niet alleen te doen!

Wat houdt het BusinessPower Membership met Powervrouwen VIP community in?

 • Direct toegang tot de business power academy met een waarde van ruim 4000,- Hier vind je zoveel tools om te ondernemen als een creator.
 • Verbinden, sparren & delen met gelijkgestemden mensen die zich net als jij hun hele leven al anders voelen en willen knallen met hun business.
 • Met mij de diepte ingaan, fine tunen en je vragen aan mij stellen in de groep.
 • Samen afstemmen, innerlijk werk doen, creatietools leren en manifestatieprojecten aangaan. THIS IS MAGIC!!!!
 • Iedere maand masterclasses, workshops, bijeenkomsten van mij maar ook van andere topondernemers.
 • Iedere maandag een firestarter video van mij in de groep, die je net dat zetje en de inspiratie geeft om door te pakken. Volledig afgestemd op de groep.
 • Elke maand de gelegenheid om je dienst te promoten en te netwerken.
 • Extra ondersteuning  in de groep van community manager Yvonne Reijnen.
 • Plus extra’s want ik houd van geven en  ik ben regelmatig in een hele gekke bui!
 • Altijd korting op programma’s en events en als eerste de mogelijkheid om te kopen.

Wanneer je instapt ontvang je direct toegang tot de academy met een waarde van ruim 4000,-  

Dit zit er allemaal in:

 • Toegang tot de Businesspower meditatie en visualisatie bibliotheek, deze is gevuld met healings, afstemingen, acitvaties van frequenties, manifestatie audio’s.
 • De business power academy met masterclasses, werkboeken en trainingen op het gebied van moneymindset, sales, mindset, manifesteren, creatie, klanten werven, content, werken aan je blokkades en overtuigingen en nog zoveel meer! 
 • Toegang tot alle oude thema’s en gastworkshops.
 • Voor slechts 75,00 ex btw is dit allemaal van jou gedurende je membership. Per maand opzegbaar, we mailen je zelfs! Je zit dus nergens aan vast. 

Let’s do this and kick some ass!!!!

Investering voor het BusinessPower Membership met Powervrouwen VIP community

nu voor € 75,00 per maand

F.A.Q.

Frequently Asked Questions.

Ik ben niet zo’n groepsmens, is dit wel wat voor mij?

In de VIP Community vind je alleen gelijkgestemde mensen. Of je nu een groepsmens bent of niet, je gaat hier zulke leuke en lifechanging contacten opdoen! Of je nu vaak of weinig aanwezig bent. We verbinden en supporten elkaar en je mag helemaal zijn wie je bent. Als je hier niet jezelf kunt zijn, dan kun je het nergens!

Ik houd niet van online programma’s, is het businesspower Membership dan wel wat voor mij?

Alle tools, visualisaties, meditaties en filmpjes zijn zo praktisch en toegankelijk dat je al heel gauw vergeet dat dit online plaatsvindt. Ook zul je al snel merken dat je leven een andere wending krijgt als je veel tijd met je essentie en jouw ziel doorbrengt. Online of offline, dat doet er dan even niet meer toe. Hetzelfde geldt voor de community. De passie en magie is zo groot en de energie is zo hoog… Je vergeet dat het middel online is.

Kan ik ook losse onderdelen van het businesspower Membership kopen?

Nee, deze kennis en praktische tools zijn echt alleen voor mensen uit de community.

Voor wie is dit?

Voor alle ondernemers die voelen dat er meer in zit en die bereid zijn om aan zichzelf te werken.

Kan ik het businesspower Membership ook weer opzeggen?

Ja, je kunt het businesspower Membership maandelijks/jaarlijks opzeggen, no hard feelings. Maar samen gaan we ervoor zorgen dat je het zo goed naar je zin hebt dat dit niet eens in je hoofd opkomt.😉

Ben ik verplicht om deel te nemen aan de groep?

Nee, deelname aan de groep is niet verplicht. Je mag ook alleen gebruik maken van alle tools en meekijken.

Wat als ik niet bij de Q and A of workshops kan zijn?

Van alles word een opname gemaakt en die word in de Academy geplaatst. Voor de q and a kun je van tevoren je vragen mailen, ook als je er niet bij bent beantwoord ik je vragen. 

Ik hou van de speelse luchtige down to earth manier waarop Kelly spiritualiteit neer zet. Ze is ontzettend goed in het afstemmen en raakt feilloos de juiste snaren. Hierdoor voel ik mij op mijn gemak in de groep en stel ik mij open om te leren en laat ik mij inspireren.

Grietje Wagenaar

Je geeft me altijd een boost van energie! Je bent lekker jezelf, je windt er geen doekjes om en je bent super inspirerend! Deze groep is als een warm bad! Liefdevolle mensen met een groot hart! Ik voel me thuis bij jullie ♥️

Wendy de Klerk

Kelly’s energie is erg motiverend en inspirerend. En dit is ook precies de energie die je voelt in de community. Er is niets zweverigs aan, maar met 2 voeten op de grond zitten we toch in een voelbaar hoge frequentie. Vanuit die hoge frequentie gaat alles soepeler, zowel privé als voor je praktijk.

Karin Rossen