fbpx

Jij bent een badass onderneemster die nu klaar is voor succes en impact. Maar misschien nog niet de middelen heeft om een grote investering te doen. Maar jij wil wel vooruit, leren over ondernemen en werken aan jezelf.

Speciaal voor deze groep onderneemsters heb ik het business power membership in het leven geroepen. Waarin ik je iedere maand help stappen te zetten met je business. Ik zet je in de actie-modus en help je met praktische opdrachten en nieuwe kennis om jouw bedrijf succesvol te maken.

Wil jij:

Nu echt doorpakken en van je bedrijf een succes maken.

Impact gaan maken en voor heel veel mensen van waarde zijn.

Ben je leergierig en wil je nieuwe dingen leren die je helpen om succes te ondernemen.

Niet alleen ondernemersskills leren maar ook werken aan je mindset, blokkades, overtuigingen en energie.

Je verbinden en sparren met gelijkgestemde die hetzelfde willen als jij.

Dan is het business power membership voor jou!

 

 

Queens rule your queendom, it’s time to rise!

Jouw bedrijf is geboren uit passie en missie. Je wilt van waarde zijn, anderen helpen en gewoon je ding doen.

Maar tegelijktijd vind je het ondernemen en het pakken van die ondernemersrol soms lastig.  Je weet niet waar je moet beginnen of hoe je het concreet moet aanpakken.

Van marketing en strategie blokker je vaak en daardoor loop je soms vast in je hoofd.

Intuitie en gevoel daar kan je wel wat mee, maar soms vind je het lastig om dit te gebruiken voor je business. Ik ga je leren om dit juist voor je business te gebruiken. Veel meer ondernemen op gevoel dus! Zonder regels en kaders.

Op dit moment kan jouw business wel wat extra power gebruiken. In content, zichtbaarheid, in klanten en in impact. En je weet ook dat je aan jezelf mag werken. Zodat je wat je blokkeert om echt door te breken kan shiften.

Succes is niet ver weg, het ligt voor je neus. Klinkt misschien afgezaagd, i know maar ik heb het te vaak gezien om het nu niet tegen je te zeggen. Met het business power membership ga ik je helpen om jouw business extra power en actie te geven. We gaan hem doorpakken met elkaar want samen sta je sterker.

 

 

 

 

Want laten we eerlijk zijn, waar je nu staat daar ben je trots op. En tegelijkertijd, is er in jou een innerlijk weten dat weet dat er nog zoveel meer mogelijk is.

Jij bent op zoek naar krachtige tools die je daadwerkelijk leren om kracht geluk en succes te praktiseren zoals nooit tevoren. Want dat is waar jij heen wilt bewegen. Dat is wat je echt wilt! Let’s do this! Laat mij je helpen om van je business een groot succes te maken. Zodat jij:

 • Je veel zelfverzekerder voelt in het ondernemen. Minder last heb van gedachtes als; wie zit er op mij te wachten, wat als…, Wie ben ik om hier geld voor te vragen, kan ik het wel waarmaken en ben ik wel goed genoeg? 

 • Meer klanten gaat helpen en de dingen doet waat jij blij van wordt!

 • Zichtbaar gaat zijn vanuit geinspireerde actie en allignment. En hierbij volledig jezelf durft te zijn. 

 • Veel meer durft als ondernemer. Zoals een aabod doen of je echt uitspreken! 

 • Precies weet hoe je moet manifesteren en dit dagelijks toepast.

 • Je intuitie gebruikt als navigator voor succes. 

 • Je creatievermoegen leert aanzetten en de meest mooie dingen creert vanuit flow en nooit meer vanuit moeten.

 • Nog beter leert afstemmen zodat je veel meer ziel en gevoel in je ondernemersrol kan leggen en zo anderen echt kunt inspireren met wat je doet. 

 • Niet meer vastloopt in het hoe dan??? Omdat je tools, inspiratie, informatie en de groep hebt die je dagelijks een boost geven.

Deze dames kozen voor businesspower van Kelly

Kelly’s enthousiasme en passie voor haar werk…of dat zeg ik verkeerd, voor haar missie en haar klanten is aanstekelijk. Kelly inspireert, activeert en is volledig authentiek. Dit alles doet zij vanuit een open hart en vanuit verbinding en passie. Het (leren) werken met frequenties, het overboord gooien van belemmerende overtuigingen en af en toe een schop onder de kont met een saus van non-zweverige spiritualiteit is wat mij zo aantrekt tot Kelly. You get the real deal with Kelly!!

Mariel Boucherie

Met de lessen van Kelly Smit heb ik mijn kracht ontdekt en dat het okay is om mezelf te zijn. Kelly heeft een warme aura en dit straalt ze ook uit. Zo trekt ze alleen die mensen die bij haar passen. Ik ben blij dat ik daar ook bij hoor. Een community waar ik me veilig voel.

Fatimah Ali

Succesvol zijn dat doe je zelf maar je hoeft het niet alleen te doen!

Wat houdt het BusinessPower Membership met Powervrouwen VIP community in?

 • Direct toegang tot de business power academy met een waarde van ruim 4000,-
 • Verbinden, sparren & delen met gelijkgestemden mensen die zich net als jij hun hele leven al anders voelen en willen knallen met hun business.
 • Iedere maand een thema waar je als groep gezamenlijk mee aan de slag gaat. Denk aan leiderschap, mindset, sales, moneymindset, content creatie, afstemming, shiften van je overtuigingen, het doen van een aabod, klanten aantrekken, verhogen van je trillingsfrequentie, ondernemen met de universele wetten.
 • Dit thema ontvang je van mij via de mail. Je krijgt een video, begeleid met een audio of workshop. Een meditatie en afstemming en een werkboek, Ook ontvang je duidelijke opdrachten zodat je precies weet welke stappen je kan zetten. Dit doe je samen met de groep, in een liefdevolle, ondersteunende en krachtige energie. Sisterhood!
 • Iedere maandag een firestarter video van mij in de groep, die je net dat zetje en de inspiratie geeft om door te pakken.
 • Elke maand de gelegenheid om je dienst te promoten en te netwerken. 
 • Elke maand een q and a + businessboost van mij via Zoom. Je kunt van tevoren je vragen mailen en er wordt een opname van gemaakt mocht je er niet bij kunnen zijn.
 • Extra ondersteuning en coaching in de groep van community manager Yvonne Reijnen.
 • Elke 2 maanden een gastworkshop op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling of ondernemen.
 • Plus extra’s want ik houd van geven en  ik ben regelmatig in een hele gekke bui!
 • We werken met een Member van de maand, waar je kans maakt op een intuitieve brief van Karin Rossen waarin zij op je afstemt en je via papier deze afstemming ontvangt. Vooraf neemt Karin contact met je op en mag je je vragen stellen.

Wanneer je instapt ontvang je direct toegang tot de academy met een waarde van ruim 4000,-  

Naast de nieuwe content die maandelijks wordt toegevoegd en waar je gezamelijk aan werkt krijg je namelijk ook:

 • Toegang tot de Businesspower meditatie en visualisatie bibliotheek, deze is gevuld met healings, afstemingen, acitvaties van frequenties, manifestatie audio’s.
 • De business power academy met masterclasses, werkboeken en trainingen op het gebied van moneymindset, sales, mindset, manifesteren, creatie, klanten werven, content, werken aan je blokkades en overtuigingen en nog zoveel meer! 
 • Toegang tot alle oude thema’s en gastworkshops.
 • Voor slechts 75,00 ex btw is dit allemaal van jou gedurende je membership. Per maand opzegbaar, we mailen je zelfs! Je zit dus nergens aan vast. 

Let’s do this and kick some ass!!!!

Investering voor het BusinessPower Membership met Powervrouwen VIP community

nu voor € 75,00 per maand

F.A.Q.

Frequently Asked Questions.

Ik ben niet zo’n groepsmens, is dit wel wat voor mij?

In de VIP Community vind je alleen gelijkgestemde mensen. Of je nu een groepsmens bent of niet, je gaat hier zulke leuke en lifechanging contacten opdoen! Of je nu vaak of weinig aanwezig bent. We verbinden en supporten elkaar en je mag helemaal zijn wie je bent. Als je hier niet jezelf kunt zijn, dan kun je het nergens!

Ik houd niet van online programma’s, is het businesspower Membership dan wel wat voor mij?

Alle tools, visualisaties, meditaties en filmpjes zijn zo praktisch en toegankelijk dat je al heel gauw vergeet dat dit online plaatsvindt. Ook zul je al snel merken dat je leven een andere wending krijgt als je veel tijd met je essentie en jouw ziel doorbrengt. Online of offline, dat doet er dan even niet meer toe. Hetzelfde geldt voor de community. De passie en magie is zo groot en de energie is zo hoog… Je vergeet dat het middel online is.

Kan ik ook losse onderdelen van het businesspower Membership kopen?

Nee, deze kennis en praktische tools zijn echt alleen voor mensen uit de community.

Voor wie is dit?

Voor alle ondernemers die voelen dat er meer in zit en die bereid zijn om aan zichzelf te werken.

Kan ik het businesspower Membership ook weer opzeggen?

Ja, je kunt het businesspower Membership maandelijks/jaarlijks opzeggen, no hard feelings. Maar samen gaan we ervoor zorgen dat je het zo goed naar je zin hebt dat dit niet eens in je hoofd opkomt.😉

Ben ik verplicht om deel te nemen aan de groep?

Nee, deelname aan de groep is niet verplicht. Je mag ook alleen gebruik maken van alle tools en meekijken.

Wat als ik niet bij de Q and A of workshops kan zijn?

Van alles word een opname gemaakt en die word in de Academy geplaatst. Voor de q and a kun je van tevoren je vragen mailen, ook als je er niet bij bent beantwoord ik je vragen. 

Ik hou van de speelse luchtige down to earth manier waarop Kelly spiritualiteit neer zet. Ze is ontzettend goed in het afstemmen en raakt feilloos de juiste snaren. Hierdoor voel ik mij op mijn gemak in de groep en stel ik mij open om te leren en laat ik mij inspireren.

Grietje Wagenaar

Je geeft me altijd een boost van energie! Je bent lekker jezelf, je windt er geen doekjes om en je bent super inspirerend! Deze groep is als een warm bad! Liefdevolle mensen met een groot hart! Ik voel me thuis bij jullie ♥️

Wendy de Klerk

Kelly’s energie is erg motiverend en inspirerend. En dit is ook precies de energie die je voelt in de community. Er is niets zweverigs aan, maar met 2 voeten op de grond zitten we toch in een voelbaar hoge frequentie. Vanuit die hoge frequentie gaat alles soepeler, zowel privé als voor je praktijk.

Karin Rossen