fbpx

Powervrouwen membership

In iedere vrouw zit een powervrouw. Mijn 21ste eeuw benaming voor een visionair, healer, creator, wijze vrouw, heks, sjamaan, mentor, orakel of ziener. Die haar dromen en verlangens wilt manifesteren. Die wilt leven in vrijheid, balans en de ruimte om te zijn wie ze is. In jou zit ook deze powervrouw.

Met liefde help ik je haar verder te ontdekken. Met liefde leer ik je hoe je een enorme bron van selfempowerment aanboort door manifestatie te praktiseren. Hoe je je eigen superpowers zoals intuïtie, helder weten en helder zien en helder voelen kunt gebruiken om je dromen en verlangens te manifesteren.

Ben jij een ondernemende, spirituele vrouw, die haar manifestatievermogen en superpowers volledig wilt ontwikkelen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

In het powervrouwen membership draait het namelijk om 3 dingen.

 1. De powervrouw in jezelf steeds beter leren kennen en activeren.
 2. Het manifesteren van je dromen en verlangens d.m.v. het door ontwikkelen van je eigen superpowers.
 3. Het verbinden met gelijkstemde zoals jij.

Onderdeel 1 – De powervrouw in jou.

Kelly Smit

We zijn allemaal powervrouwen daar ben ik na mijn ervaring en het helpen van honderden vrouwen wel overuit. Maar waar ik ook over uit ben is dat deze powervrouw vaak wordt overschaduwd door;

 • Gedachten als ben ik wel goed genoeg, wie ben ik om…, ben ik het wel waard, als ik hiervoor ga staan dan gebeurt er x. Gedachtes die we allemaal hebben en waar we aan mogen werken. Er is dus niks mis met je. Elke keer als ik iets nieuws ga doen, dan krijg ik ze ook weer. En ze zijn heel kwetsbaar, ik help je met mijn eigen methodes om dit om te buigen en je er niet door te laten afleiden.
 • Je omgeving waar je vaak je nog kwetsbare ideeën of plannen aan voorlegt, hun willen je helpen en beschermen en raden je wellicht dingen af die je wel zou moeten doen. Hierdoor drijf je van jezelf af.
 • Collectieve overtuigingen die wij als vrouwen hebben en honderden jaren teruggaan. Denk aan de “brandstapelangst” om het uitkomen voor je spiritualiteit.
 • Het gevoel heel veel te moeten geven en doen voor anderen ook als dit jou al je energie kost.
 • Geld vragen voor je diensten of meer vragen dan je nu doet.
 • De angst om afgewezen te worden voor wie je echt bent en wat je doet. Dit zie je heel vaak terug in zichtbaarheid.
 • Maar ook de blokkades op ontvangen omdat we te lang hebben geleerd alleen te geven en onszelf daarvoor op te offeren.

Hier gaan we dus aan werken. Zo nodig ik regelmatig Iris Uriot uit Relatie coach en gespecialiseerd in het ontvangen en het stellen van grenzen als vrouw. Maar natuurlijk geef ik zelf ook les in mindset, shiften van overtuigingen, het praktiseren van je eigen kracht en het aanzetten van je innerlijke powervrouw.

Het is fantastisch om te leren manifesteren en het gaan gebruiken van je superpowers zoals intuitie en helderziendheid. Maar als we het persoonlijke aspect niet meenemen heeft het op de lange termijn weinig effect. Het is geen kunstje maar een manier van leven waarin je ook aankijkt wat je manifestatie in de weg staat.

 Zo heb ik zelf ook veel aan mijn overtuigingen gewerkt zoals “ben ik wel goed genoeg” “wat als ik alles kwijtraak” “ben ik wel inspirerend genoeg” “ik moet harder werken” en deze verwacht je misschien niet… “hoe dan” ook dat was een overtuiging waarin ik mijn eigen intuïtie en vermogens onderschatte en mezelf weer verloor in kaders van marketing en strategie.

Onderdeel 2 – Superpowers en het praktiseren van manifestatie

Superpowers

In het membership vind je heel veel tools die je gaan helpen om af te stemmen, je intuïtie verder te ontwikkelen en in te tunen. Ik ga je ook helpen meer te leren vertrouwen op deze wijsheid. Want je weet wel dat je het in je hebt alleen je laat je nog vaak tegenhouden door een stemmetje dat zegt, klopt het wel? Door het meer te gaan gebruiken, krijg je er ook meer vertrouwen in. We gaan ervoor zorgen dat jij dit verder gaat ontwikkelen en gaat gebruiken voor allerlei dingen zoals:

 • Praktische ondernemers-dingen zoals het creëren van content, sales, je aanbod verkopen, nieuwe klanten aantrekken.
 • Het navigeren met je intuïtie tijdens het waarmaken van je dromen en verlangens
 • Het creëren van kansen
 • Je eigen creativiteit ontwikkelen zodat alles nog meer eigen wordt en je uniciteit zichtbaar wordt.
 • En dit is het allergrootste voordeel, niet meer vastlopen op het HOE DAN? Hoe lekker zou dat zijn?
 • Deze superpowers zijn echt je hoe in het manifestatieproces, tezamen met innerlijk werk heb je een geweldige combi te pakken om te manifesteren als een malle

Manifestatie

In dit membership ga ik je alles leren over manifesteren als daily practice. Manifesteren is a way of life. Uiteraard zorg ik ervoor dat je alle kennis tot je beschikking hebt m.b.t manifesteren. Zoals de universele wetten, frequenties maar ook handelingen en rituelen gebaseerd op oude natuurreligies zoals hekserij en sjamanisme, die masters waren in het praktiseren van manifestatie. Zodat je een breed perspectief krijgt van manifesteren en ook keuze hebt bij wat het beste bij jou past. Maar we gaan vooral heel veel doen. Er is een ondersteunende leeromgeving maar jij weet net zo goed als ik, dat de meeste daar in het begin heel enthousiast aan beginnen en dat het later afvlakt.

Samen praktiseren we dus manifestatie, want je leert door te doen. We gaan manifestatieprojecten aan. Ik leer je over de invloed van de seizoenen en de maan op manifestatie. Ik neem je hiermee aan de hand mee. Ik leer je je eigen manifestatieritme te ontdekken. En in het membership mag je mij al je vragen stellen. Je kunt op mijn support rekenen! En niet alleen de mijne, want er zijn regelmatig geweldige mensen te gast waar jij van kunt leren.

Ik wil met dit membership namelijk ook je horizon verbreden!

Special guests

 • Bijvoorbeeld Geert Kimpen (auteur van o.a. de bestseller de Kabbalist) geeft binnenkort de training maak goud van je leven.
 • Anne Nijnens gaf een hypnose sessie over ontvangen waardoor je ter plekke bepaalde blokkades kon doorbreken.
 • Pamela Kribbe (auteur van o.a. de verboden vrouw spreekt) was live in de groep om te spreken over Channeling.
 • Fatimah Ali gaf een workshop over creativiteit in business.

Maar denk ook aan workshops over Feng Shui, voeding, Hekserij, Sjamanisme, Boeddhisme, leven in (financiële) vrijheid etc. Iedere maand is er wel iemand te gast. Ik wil je met zoveel mogelijk aspecten laten kennis maken van spiritualiteit en een andere wereld creëren dan de coachbubbel waar alles zo op elkaar lijkt. Er is nog een hele wereld daarbuiten en daar wil ik je kennis mee laten maken, dat is pure soulcandy.

Dit membership is wat voor jou als jij:

N

Dolgraag je leven en bedrijf op afstemming, intuïtie en geïnspireerde actie wilt leiden. Maar nu soms vast loopt in het hoe. En jezelf regelmatig weer verliest in doordat je in je hoofd zit of in de ratrace die je vermoeit. Dit wil je niet meer, maar je weet niet hoe je dat moet bewerkstelligen.

N

Echt serieus wilt leren manifesteren. Manifestaties die verder gaan dan een parkeerplekje of een cadeautje, je wilt de weg naar je dromen en verlangens leren manifesteren.

N

Genoeg hebt van mainstream law of attraction gedoe, je wilt echt de verdieping in.

N

Je ervaart (als ondernemer) dat er blokkades zijn op ontvangen, grenzen aangeven, je eigen energie bewaken, voor je waarde staan, vertrouwen op je eigen intuïtie en zichtbaarheid.

N

Op zoek bent naar manieren die je helpen om dagelijks te manifesteren, zonder keihard te moeten werken of steeds uit balans te schieten.

N

Meer tijd en ruimte voor jezelf wil zodat je meer in verbinding staat met jezelf. Waardoor je met veel minder moeite en tijd veel meer voor elkaar krijgt.

N

Je intuïtie, afstemming, helderwetendheid, heldervoelendheid etc. wilt door ontwikkelen of (her)ontdekken. Voor jezelf maar ook voor je werk met cliënten.

N

And last but not least. Dit membership brengt de focus weer terug naar jou. We werken dus niet met strategie, marketing, regels of kaders. We werken met tools die de antwoorden uit jou halen. Hier moet je klaar voor zijn.

Deze dames kozen voor het membership van Kelly

Kelly’s enthousiasme en passie voor haar werk…of dat zeg ik verkeerd, voor haar missie en haar klanten is aanstekelijk. Kelly inspireert, activeert en is volledig authentiek. Dit alles doet zij vanuit een open hart en vanuit verbinding en passie. Het (leren) werken met frequenties, het overboord gooien van belemmerende overtuigingen en af en toe een schop onder de kont met een saus van non-zweverige spiritualiteit is wat mij zo aantrekt tot Kelly. You get the real deal with Kelly!!

Mariel Boucherie

Met de lessen van Kelly Smit heb ik mijn kracht ontdekt en dat het okay is om mezelf te zijn. Kelly heeft een warme aura en dit straalt ze ook uit. Zo trekt ze alleen die mensen die bij haar passen. Ik ben blij dat ik daar ook bij hoor. Een community waar ik me veilig voel.

Fatimah Ali

Onderdeel 3 – Zijn en verbinden met gelijkgestemde

Dit is een belangrijk onderdeel in het membership. De Powervrouwen VIP Community is een besloten facebookgroep waar je met elkaar kunt connecten. Dit is geen klaag of lage frequentie groep, maar een plek waar de energie goed is. Waar je kunt zijn wie je bent. Waar je naar hartenlust kunt praten over spiritualiteit in alle vormen. Waar niemand je raar vindt en waar je niet anders bent maar 1 van de powervrouwen. Waar je support krijgt en kunt netwerken. Je mag zelfs maandelijks je diensten promoten.

Je zult je thuis voelen in de groep wanneer onderstaande met je resoneert:

N
Vrijheid is voor jou heel belangrijk. De vrijheid om te kunnen doen wat je wilt en om te zijn wie je bent. Ook al druist dit in tegen wat “normaal is”. Jij ziet de conditioneringen van de maatschappij en weet dat er veel meer in het leven is dan loondienst en je hypotheek betalen.
N
Je voelt je je hele leven waarschijnlijk al anders. Je vindt weinig aansluiting en hebt je vaak raar of onbegrepen gevoeld.
N
Je weet dat er meer is. Je weet dat er nog een hele onzichtbare wereld is vol magie.
N
Jij past niet in een hokje of kader.
N
Je hebt wellicht business coaching, marketing of strategie geprobeerd waarin je vastliep en jezelf verloor in alle kaders, welcome to the club!
N
Je wilt niet handelen vanuit moeten of hard werken maar vanuit flow, inspiratie (acties) en manifestatie.
N
Je hebt een grote voorliefde/passie voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Je leest graag en investeert graag in je eigen groei en kennis.
N
Je voelt je geroepen om anderen te helpen en mee te werken aan de bewustwording in de wereld.
N
Je vindt het fijn om met gelijkgestemde te zijn.
N
Door je HSP en of invoelende vermogen ben je regelmatig moe of overprikkeld en wil je meer balans in je leven

Groeien doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Samen gaan we sneller.

Wat houdt het Powervrouwen Membership met Powervrouwen VIP community in?

 • Direct toegang tot de online academie met een waarde van meer dan 3000,- Hier vind je zoveel tools op het gebied van manifestatie, creatie, intuitie, mindset, innerlijk werk en soulbusiness. Masterclasses, audio’s werkboeken het staat voor je klaar!
 • Toegang tot de powervrouwen meditatie en visualisatie bibliotheek, deze is gevuld met healings, afstemmingen, acitvaties van frequenties en manifestatie audio’s.
 • Toegang tot alle oude thema’s en gastworkshops.
 • Verbinden, sparren & delen met gelijkgestemden mensen die zich net als jij hun hele leven al anders voelen en willen manifesteren als een malle. Ik heb strenge regels dus in mijn groepen is er 0 negativiteit only high vibes!
 • Met mij de diepte ingaan, finetunen en je vragen aan mij stellen in de groep.
 • Samen afstemmen, innerlijk werk doen, creatietools leren en manifestatieprojecten aangaan. THIS IS MAGIC!!!!
 • Maandelijkse meetings (minimaal 1 per maand) met mij in de vorm van een Oracle Night, Magical Morning. Workshops etc. Regelmatig ga ik live om extra tools of inspiratie te droppen.
 • Elke maand minimaal 1 masterclass, workshop of bijeenkomsten van gast leraren en/of ondernemers.
 • Iedere maandag een firestarter afstemming van mij in de groep, die je net dat zetje en de inspiratie geeft om door te pakken. Volledig afgestemd op de groep.
 • Elke maand de gelegenheid om je dienst te promoten en te netwerken.
 • Plus extra’s want ik houd van geven en ik ben regelmatig in een hele gekke bui!
 • Altijd korting op programma’s en events en als eerste de mogelijkheid om te kopen.

Voor slechts 75,00 ex btw is dit allemaal van jou gedurende je membership. Per maand opzegbaar, we mailen je zelfs! Je zit dus nergens aan vast. Check hieronder de acties waarmee je korting krijgt.

Join the Powervrouwen Family

Investering voor het Powervrouwen Membership met Powervrouwen VIP community

nu voor € 75,00 per maand

F.A.Q.

Frequently Asked Questions.

Ik ben niet zo’n groepsmens, is dit wel wat voor mij?

In de VIP Community vind je alleen gelijkgestemde mensen. Of je nu een groepsmens bent of niet, je gaat hier zulke leuke en lifechanging contacten opdoen! Of je nu vaak of weinig aanwezig bent. We verbinden en supporten elkaar en je mag helemaal zijn wie je bent. Als je hier niet jezelf kunt zijn, dan kun je het nergens!

Ik houd niet van online programma’s, is het Membership dan wel wat voor mij?

Alle tools, visualisaties, meditaties en filmpjes zijn zo praktisch en toegankelijk dat je al heel gauw vergeet dat dit online plaatsvindt. Ook zul je al snel merken dat je leven een andere wending krijgt als je veel tijd met je essentie en jouw ziel doorbrengt. Online of offline, dat doet er dan even niet meer toe. Hetzelfde geldt voor de community. De passie en magie is zo groot en de energie is zo hoog… Je vergeet dat het middel online is.

Kan ik ook losse onderdelen van het Membership kopen?

Nee, deze kennis en praktische tools zijn echt alleen voor mensen uit de community.

Voor wie is dit?

Voor alle ondernemers die voelen dat er meer in zit en die bereid zijn om aan zichzelf te werken.

Kan ik het Membership ook weer opzeggen?

Ja, je kunt het businesspower Membership maandelijks/jaarlijks opzeggen, no hard feelings. Maar samen gaan we ervoor zorgen dat je het zo goed naar je zin hebt dat dit niet eens in je hoofd opkomt.😉

Ben ik verplicht om deel te nemen aan de groep?

Nee, deelname aan de groep is niet verplicht. Je mag ook alleen gebruik maken van alle tools en meekijken.

Wat als ik niet bij de Q and A of workshops kan zijn?

Van alles word een opname gemaakt en die word in de Academy geplaatst. Voor de q and a kun je van tevoren je vragen mailen, ook als je er niet bij bent beantwoord ik je vragen. 

Ik hou van de speelse luchtige down to earth manier waarop Kelly spiritualiteit neer zet. Ze is ontzettend goed in het afstemmen en raakt feilloos de juiste snaren. Hierdoor voel ik mij op mijn gemak in de groep en stel ik mij open om te leren en laat ik mij inspireren.

Grietje Wagenaar

Je geeft me altijd een boost van energie! Je bent lekker jezelf, je windt er geen doekjes om en je bent super inspirerend! Deze groep is als een warm bad! Liefdevolle mensen met een groot hart! Ik voel me thuis bij jullie ♥️

Wendy de Klerk

Kelly’s energie is erg motiverend en inspirerend. En dit is ook precies de energie die je voelt in de community. Er is niets zweverigs aan, maar met 2 voeten op de grond zitten we toch in een voelbaar hoge frequentie. Vanuit die hoge frequentie gaat alles soepeler, zowel privé als voor je praktijk.

Karin Rossen