Hi! Wat tof dat je erbij bent. Je ontvangt binnen enkele minuten de bevestiging van je aanmelding.  Check ook je spambox.

Voor nu heb ik iets heel gaafs voor je! Ik leg het hieronder uit.

Ik heb voor jou een speciale LET ABUNDANCE FLOW BUNDEL gemaakt.

Alleen nu op deze pagina voor slechts € 24,95 in plaats van € 49,95 (excl. btw) met daarin 7 pareltjes die ik voor je heb gemaakt zodat je meer ease en joy gaat ervaren in het creëren van verkoop en geld. Het is een selectie unieke audio’s en video’s die jou helpen shiften naar overvloed en ervoor zorgen dat je er meer van aantrekt. Zie het als “wellness voor de ziel”, en jouw go-to-tools tijdens geldcreatie en verkoop. Hieronder kun je lezen wat ze allemaal inhouden:

Parel 1 Holy Money Meditatie

In deze magische meditatie neem ik je mee op reis. Stap je helemaal in het ontvangen van geld, je waarde en je geboorterecht op overvloed.

Parel 2 The Abundance Activator

“Het erkennen van alle overvloed in je leven, is de basis voor alle overvloed” – Eckart Tolle

Deze uitspraak is de bron van inspiratie geweest voor deze Abundance Activator. Waarin ik je in een video meeneem in het erkennen van alle overvloed om vanuit daar samen met mij direct te bewegen naar meer overvloed. 

Parel 3 Zelfliefde activatie + diepe heling.

Een opgenomen healing met daarin een hele hoge frequentie die je door je hele lichaam gaat voelen. Deze duurt wat langer en is bedoeld om te helen wat jou nog weghoudt van overvloed, en om zelfliefde nog meer te activeren. Zelfliefde en overvloed hebben een directe link met elkaar. Hoe meer jij zelfliefde voelt (en die ga je onwijs voelen in deze healing) des te meer overvloed jouw kant op komt.

Parel 4 Anti-stress audio voor als je in schaarste schiet tijdens verkoop en stress ervaart.

We kennen dit fenomeen allemaal. Je bent aan het lanceren/verkopen en je schiet in de stress. Je krijgt een trigger, je verkoop blijft uit, je ligt er even helemaal af en je zou er het liefste mee willen stoppen. In deze audio ga ik je helpen om weer in vertrouwen te komen en om te shiften. Zodat je erna weer verder kan, nieuwe inspiratie hebt en je weer goed voelt. 

Parel 5 The Abundance Codes (video) Affirmaties

Ik hoef jou natuurlijk niet te vertellen dat het afspelen van affirmaties je onderbewustzijn beïnvloeden en dat het een gunstig effect op je heeft…. Daar zijn deze Abundance Codes voor. Heerlijk om toe te voegen aan je ochtendritueel en af te spelen. 

Parel 6 Manifestatie Meditatie

Een meditatie waarin je je manifestatie ervaart alsof het er NU al is. Je voelt en ziet het letterlijk, versterkt je vertrouwen en laat het vervolgens ook los. Manifesteren doe je met name met je emoties. Wanneer je je manifestatie echt voelt alsof het er is, dan zend je een heel sterk signaal uit waar het universum op zal reageren.

Parel 7 Mantra voor het aantrekken van klanten.

Dit is de mantra die ik al jaren gebruik en aan mijn klanten leer om meer klanten aan te trekken. In de audio geef ik deze aan je door en leg ik je uit hoe je hem in kan zetten als je last hebt van je ego of als je gewoon lekker de hoge energie ervan wil ervaren. 

Nu eenmalig met 50% korting voor maar € 24,95 excl. btw!

Wanneer je deze pagina wegklikt is de aanbieding weg en dat is geen marketingtrucje.