Hi! Wat tof dat je erbij bent. Je ontvangt binnen enkele minuten de bevestiging van je aanmelding.  Check ook je spambox.

Voor nu heb ik iets heel gaafs voor je! Ik leg het hieronder uit. 

Ik heb voor jou een speciale ABUNDANCE BUNDEL gemaakt.

Alleen nu op deze pagina voor slechts € 25,- i.p.v. 50,- excl. btw met daarin 4 pareltjes: 

Parel 1 Moneymantra

Een moneymantra die je onderbewuste positief beinvloed over geld. Ik werk er zelf ook mee en elke keer weer shift ik hiermee mijn energie waardoor geld sneller kan stromen.

Parel 2 Afstemmen in meditatie op de frequentie van overvloed/abundance

Meditatie waarin we gaan afstemmen op de frequentie van abundance. Niet nadenken maar voelen en de energie haar werk laten doen. Deze meditatie is magisch en alhoewel hij met name bedoeld is om de energoe te voelen (waardoor je het ook creert) heb ik al van velen klanten gehoord dat ze tijdens deze afstemming boodschappen doorkrijgen of inzichten.

Parel 3 Inner power healing

Een opgenomen healing met daarin een hele hoge frequentie die je door je hele lichaam gaat voelen. Deze duurt wat langer en is bedoeld om in jou te helen wat je weghoud van overvloed. De meeste klanten doen deze vaker en gebruiken deze elke keer weer als ze merken dat ze last hebben van angst of toe zijn aan een nieuw level.

Parel 4 Dit is de kers op de taart!

Een meditatie waarin je in een wereld stapt en rijkdom ervaart alsof het er al is. Je voelt en ziet het letterlijk. Manifesteren doe je met name met je emoties en waneer je rijkdom echt voelt alsof het er is dan zend je een heel sterk signaal uit waar het universum op zal reageren.

Extra Parel van mij voor jou als cadeautje..

Een hele snelle en fijne oefening die je helpt om beter te kunnen ontvangen. Iets wat zeker bij vrouwen nog weleens een ding kan zijn. Stel jezelf open om te ontvangen dan stroomt overvloed beter.

Nu eenmalig met 50% korting voor maar € 25 excl. btw!

Wanneer je deze pagina wegklikt is de aanbieding weg en dat is geen marketingtrucje.