fbpx

Het Badass Business Event

Dit online event is voor eigenwijze, knetterambiteuze onderneemsters die next level willen met hun business in impact en omzet.. Geen 13 in een dozijn maar een full-on powerhouse die er klaar voor is haar potentie voor de volle 100% te benutten en haar unieke gaves en inspirerende boodschappen vrijuit en met volle enthousiasme de wereld in wilt laten stromen.

Herken jij je in het volgende:

N

Je hebt grootste dromen, je wilt impact maken, je ding doen en lekker verdienen!

N

Soms denk je hoe moet dat groeien met klanten zonder jezelf voorbij te lopen en geen tijd meer voor jezelf en anderen te hebben? Want het is je nu al soms teveel. Je merkt dat je met veel dingen bezig bent waar je eigenlijk niet bezig mee wilt zijn maar dat het wel “moet”.

N

Je hebt wel wat klanten maar geen stroom aan klanten waardoor je geen financiële vrijheid ervaart en dat wil je wel. Je ziet nu alleen nog niet goed hoe en dat wil je dolgraag leren. Sowieso is leren en jezelf ontwikkelen voor jou superbelangrijk

N

Je weet dat er heel veel kansen voor je liggen op het gebied van marketing en sales maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Welke stap moet je dan zetten zonder je over de kop te werken? En waar is de fun? Je hebt steeds het gevoel dat je meer zou moeten doen en te weinig doet.

N

Je wilt nog veel meer mensen inspireren en impact maken met je content maar soms steekt die angst voor zichtbaarheid de kop op en durf je je niet echt uit te spreken. Of heb je gewoonweg geen inspiratie en voel je je niet fijn bij je content. Je wilt dat echt gaan ownen en volledig je eigen geluid ontdekken en ownen zonder de regels en kaders van marketing want daar loop je op vast.

N

Je wilt ontzettend veel en niks liever dan groeien met je bedrijf maar je weet ook dat je nog wat overtuigingen mag shiften zoals; ben ik wel goed genoeg? Gaan er nog klanten komen als ik mijn prijzen verhoog? Of misschien doe je nu wel iets wat je niet meer zo leuk vind als voorheen en durf je nog niet volledig je hart te volgen…

Ben jij dit en klaar voor die next level stap in jouw business meld je dan hier direct aan.

Tijdens deze Badass Business Tweedaagse ga ik je leren om Badass te ondernemen en te leven. Want een Badass onderneemster heeft voldoende tijd voor zichzelf, haar omgeving, bedrijf en haar ontwikkeling. Ze is blij, gepassioneerd, vol vertrouwen en trots op zichzelf.

Wat kan je verwachten?:

Dat je je eigen geluid en boodschap superhelder en inspirerend krijgt. Zodat je je eigen gedachtegoed hebt, met je eigen uitspraken en waardevolle lessen voor klanten en volgers. Zodat je snel en makkelijk content kun maken, in flow als een tweede natuur. Maar ik ga je ook helpen om de overtuigingen daarover te vinden en te shiften. Ik ga je leren in te tunen op leuke mensen waarmee je wilt werken zodat je content raakt als nooit tevoren.

Deze eigenheid zorgt ervoor dat je echt als uniek en onderscheidend wordt gezien. Want je bent het al! Het raakt alleen vaak verloren omdat we onszelf zoveel vergelijken met anderen of omdat we denken we moeten het ook doen zoals …. En dan heb ik het niet eens over al die zogenaamde regels m.b.t. marketing en strategie.

Sales kunt doen op een persoonlijke en liefdevolle manier die je potentiele klanten waarderen. Zonder te spammen of de vervelende verkoper uit te hangen. Dit gaat je veel meer klanten opleveren en ook nog eens de juiste! Maar ik ga je ook helpen om aan je geldblokkades en moneymindset te werken.

Een continue stroom aan klanten kunt creëren zonder continue te moeten lanceren met allerlei ingewikkelde strategieën en moeilijke techniek. Ik houd van simpel mijn mantra is Easy does it!

Slim kunt werken zonder jezelf over de kop te werken. Dit word geen zoetsappig verhaal over meer verdienen en minder werken zoals je zo vaak ziet, ik geef je mijn tips uit mijn eigen ervaring en die van mijn klanten. Die ervoor zorgen dat je je eigen energie bewaakt en behoud, je grenzen liefdevol aangeeft en ervoor zorgt dat je voldoende tijd hebt voor jezelf. Want dat is ongelooflijk belangrijk. Jij bent degene die het moet waarmaken en dat gaat niet met een halflege batterij en een vol hoofd. Dit gedeelte is van essentieel belang.

De power in jezelf groots aan te zetten zodat je vertrouwen voelt, weet dat je op de goede weg bent en weet dat je het goed doet. Niet meer twijfelen aan jezelf of de juiste stappen maar echt geloven in jezelf en jezelf zien als een echte powervrouw. Want dat ben je! Ik ga je leren om dat meer als ooit aan te zetten en aan te laten. Maar ik leer je ook je overtuigingen elimineren zodat je echt grote stappen kan gaan zetten en jezelf niet meer tegenhoud. Voluit ondernemen en genieten dat is wat ik je gun en wil laten ervaren!

Ik ga je leren hoe geld manifesteren echt werkt aan de hand van mijn eigen methode. Die je direct kunt toepassen. Want laten we eerlijk zijn geld is voor jou ook belangrijk, je doet je werk niet voor het geld maar je wilt wel goed verdienen gewoon omdat je weet dat het kan. Daar ga ik je mee helpen en natuurlijk stretchen we ook die Moneymindset.

Alles wat je ik je ga leren tijdens deze twee dagen over Big Badass Business kent 3 componenten, mind, spirit en business. Omdat deze in mijn ogen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ik zou 2 dagen kunnen praten over business maar zonder je energie hoog te kunnen houden en zonder bijpassende mindset zou het geen zin hebben.

 

 

Fuck average

be legendary

Het Badass Business event is voor:

N

Vrouwelijke onderneemsters (coaches, therapeuten, trainers) met een missie die next level willen met hun bedrijf en daar nu klaar voor zijn.

N

Onderneemsters die grotendeels online ondernemen en al wat klanten hebben.

N

Vrouwelijke onderneemsters die gaan voor goud en weten dat er ergens in hun grootsheid zit.

N

Onderneemsters die het heel leuk willen hebben en dik willen gaan verdienen omdat ze dat zichzelf gunnen.

N

Onderneemsters die willen ondernemen volgens hun eigen regels.

N

Onderneemsters die soms nog struggelen met zichtbaarheid en het creeeren van content en die dit helemaal in de vingers willen krijgen zonder regels en kaders.

N

Die hun hart willen volgen en zichzelf niet langer meer willen tegenhouden omdat ze voelen dat er nog zoveel meer in hun zit.

N

Vrouwelijke onderneemsters waarbij persoonlijke ontwikkeling en down to earth spiritualiteit hoog in het vaandel staat.

N

Die never nooit in de slachtofferrol blijven hangen, niet bang zijn om zichzelf in de spiegel aan te kijken en echt willen doorpakken.

Dit is niet zomaar een online event, dit wordt een spektakel en een badass beleving! Ik heb heel wat verrassingen in petto voor je die extra beleving en power aan deze twee dagen gaan geven. Het dak gaat eraf en ik beloof dat je na deze twee dagen dingen gaat doen die je nooit verwacht had. Het gaat inzichten regenen. Je gaat heel anders naar je toekomst en je business kijken en je zal ook bemerken dat je dromen en verlangens een stuk dichterbij zijn dan dat ze nu lijken!

Na deze twee dagen heb jij:

N

Helder hoe je meer tijd en rust voor jezelf kunt gaan ervaren tijdens het ondernemen.

N

In kaart welke stappen je gaat zetten om meer inkomsten en klanten te generen zonder ingewikkelde shit en zonder jezelf volledig voorbij te lopen.

N

Heb je een andere relatie met geld waardoor je veel beter geld kunt manifesteren.

N

Je boodschap, gedachtegoed helemaal staan en heel belangrijk je voelt het ook tot in je tenen.

N

Gedag gezegd tegen heel veel twijfels en andere interne bullshit waar je niks aan hebt en die je vasthielden.

N

Enorm veel inspiratie en zit je superhoog in je energie, je bent klaar om te vlammen!

N

Veel meer zelfvertrouwen, weet je dat je op de juiste weg zit en de juiste keuzes maakt.

 

Oftewel je krijgt alles aangereikt om echt next level te gaan met je ontwikkeling en business. Ik geef je mijn belangrijkste lessen door en er is volop ruimte om mij vragen te stellen.

Praktische info:

Dit is een online event via zoom waarbij je in beeld bent.
Op 28 en 29 mei van 09:45 tot 16:15.
Ik zorg ervoor dat de energie skyhigh is samen met een DJ. We maken er 1 groot feest van.
Er worden opnames gemaakt die je via een link na het event kunt terugkijken.
Er zijn blokken van 09:45 – 11:15 | 11:35: 13:00. | 14:00 – 15:00 15:15 tot 16:15.

Je krijgt een hele gave goodiebag thuis opgestuurd.

‘Een event van Kelly? Tja, het is een warm thuiskomen! Met de waarde die Kelly met je deelt, is het absoluut de moeite waard om er naar toe te gaan. In een groep met gelijkgestemden ervaar je een enorme boost aan energie en heb je weer helder wat je te doen staat. Met Kelly’s heldere visie en no nonsense aanpak, geeft ze jou de tools om uit te groeien naar de beste versie van jezelf!

Marieke Paardekoper

Eigenaresse , Praktijk in Bloei en Coach in bloei

Mooie inzichten,nieuwe inspiratie en de moed om vooral mijn eigen ding te blijven doen. Dat is wat het event, en alles wat daarbij hoorde, mij gebracht heeft. Want jeetje wat heb jij een waarde gegeven!
Yvonne Reijnen

Het enthousiasme spatte ervan af, je kreeg mensen mee om stappen te zetten die ze anders nooit zouden durven. Je opende ogen en gaf ons ruimte voor kwetsbaarheid.
Je liet mij ervaren dat de angsten die ik heb, helemaal niet zo gek zijn, maar dat ik daar keihard doch liefdevol doorheen mag beuken.
Je bent een heerlijk mens, down to earth, hart op de goede plek en zegt waar het op staat. Je hebt humor en een hart van goud.
Je raakt me met je zijn!
Shyanne Nagtegaal

Wat een tof event zeg!
Ik voelde zo’n enorme vrouwelijke kracht onderling.
Van dansen tot kwetsbaarheid en enorm veel waardevolle informatie.
Van begin tot eind heb ik aan de lippen van Kelly gehangen. Ze heeft me echt laten ervaren wat voor een krachtige vrouw ik ben! De tijd vloog voorbij.
Echt één groot feest!
Wendy de Klerk

Spiritueel Business Coach, Justmewendy

Een 😍 event, en ik ben erbij geweest. De locatie allereerst was prachtig, warm en sfeervol. Dit maakte voor mij meteen dat ik me op mijn gemak voelde. De grootte van de zaal en van de groep vond ik persoonlijk erg fijn. Het event zelf inhoudelijk vond ik waardevol en inspirerend. Ik heb een hoop nieuwe inzichten op mogen doen en wat ik nog het meest onderscheidende vond is het persoonlijke. Ik voelde me echt gezien. Ik ben zeker gegroeid als mens en als coach. Voor iedereen zou het waardevol kunnen zijn, maar vooral denk ik voor mensen die een boost nodig hebben of inspiratie en mensen die een stukje vertrouwen in zichzelf nog missen. Ik zal zeker in de toekomst nog eens naar een event van je toekomen.
Linda van Doorn

Ben jij overtuigd en voel jij aan alles dat je klaar bent voor die next level stap in jouw business?

Meld je dan nu aan! Dan zie ik je bij het event!

2018 – Unleash your true Potential

2020 – A night of Wonder