Het Badass Ondernemersevent

Open up to a new world

Ben jij het zo zat om te horen dat je je bedrijf MOET runnen volgens regels, kaders, ideale klanten en funnels? Wil je het anders en weet je ergens dat het ook zou kunnen?

Je bent trainer, coach, mentor, therapeut, lichtwerker. Je wilt een succesvol bedrijf runnen en je probeert alle regels van marketing en strategie te volgen. Je hebt al veel geprobeerd, onder andere:

N

Je ideale klant beschrijven

N

Hele funnels uitschrijven

N

Content uit je kop stampen

N

Je aanbod 10x uitgeschreven en aangepast

Het lukt allemaal niet en dat kost je veel energie. Het frustreert je zo enorm!

‘Waarom lukt het mij niet en andere succesvolle ondernemers wel? Wat is er mis met mij?’ zijn gedachten die in jouw hoofd rondspoken.

Dat weet ik als geen ander, want ik heb het zelf ook meegemaakt. Gek werd ik ervan! Wat ik ook deed… Ik voelde het niet, het stroomde niet meer en mijn zelfvertrouwen nam af. Achteraf gezien was dat nog het ergste. Want juist dat zorgt ervoor dat je klantenstroom verder afneemt, dat mensen nog vaker nee zeggen en je steeds meer twijfelt aan je boodschap en je aanbod.

Je weet dat er meer in je zit. Je weet het, maar je voelt het gewoon niet. Je voelt deze manier van ondernemen niet, omdat het tegen je natuur ingaat. Kaders en regels werken namelijk niet voor iedereen. Niet voor mij, in ieder geval. En waarschijnlijk ook niet voor jou.

Mijn naam is Kelly Smit en ik wil je laten kennismaken met een nieuwe manier van ondernemen dan je nu gewend bent. Ik geloof dat er een groep ondernemers is die geen baat heeft bij denken in kaders en vasthouden aan structuren en modellen. Want weet je? Echte geniale shit creëer je niet in kaders.

To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.

 

– Ralph Waldo Emerson

Voor jou en alle mensen die zo ontzettend creatief zijn, in verbinding staan met hun essentie, hun ware zelf, een heel groot inlevingsvermogen hebben, anderen feilloos kunnen aanvoelen en met al hun zintuigen waarnemen werken kaders vaak juist helemaal niet. Deze kaders werkten waarschijnlijk ook al niet toen je op school zat en binnen de lijntjes moest kleuren. Waarschijnlijk voel jij je ook je hele leven al anders. Lukt het je gewoon niet om in het gareel te lopen. Merk je dat je andere ideeën hebt dan het gros en dat je moeilijk aansluiting kunt vinden.

Daarom wil ik je uitnodigen om tijdens mijn Badass Ondernemersevent op zaterdag 21 november 2020 een andere manier van ondernemen te ontdekken. Ik noem het: Het Nieuwe Ondernemen. Een manier van ondernemen waarbij de rationele manier wordt vervangen door expressie, persoonlijke groei, verbinding, intuïtie, creatie- en manifestatievermogen. Volledig in lijn met hoe je ook je werk doet: op gevoel en in verbinding met jezelf.

Na het Badass Ondernemersevent:

N

Heb je een nieuwe eigen manier van ondernemen die helemaal voor jou werkt ontdekt;

N

Ga je blokkades op het gebied van financiën en zichtbaarheid doorbreken waardoor je meer klanten en volgers zal krijgen;

N

Hoe je zichtbaarheid door zelfexpressie vervangt;

N

Is je eigenwaarde en eigenheid rond je aanbod gegroeid waardoor het helemaal jou is en je het veel makkelijker kan verkopen omdat je het echt OWNT!

N

Is je frequentie- en inspiratielevel zo hoog dat je direct stappen gaat zetten die je nu nog niet zet;

N

Laat je je niet meer tegenhouden en blokkeren door die stemmetjes in je hoofd die zeggen: Moet je dit wel doen? Wie zit er nu op jou te wachten? Wie ben ik om dat te doen?

N

Weet je wat je moet doen om dat creatievermogen in jezelf open te stellen en antwoord te geven op elke ‘HOE DAN??’ die nu nog in je hoofd ronddwarrelt. Hoe zou het zijn als die vraag je volgende geniale idee, zielsverlangen of ingeving niet meer blokkeert?

N

Heb je geleerd hoe manifesteren echt werkt zonder al die prachtige verhalen over de wet van aantrekking. Ik ga je leren manifesteren door frequenties en de 7 universele wetten. Informatie waarvan ik weet dat je het nog nooit eerder in deze vorm hebt gehoord.

Op deze dag gaan we vooral DOEN! Dus denk maar niet dat je stil kan blijven zitten en luisteren, nee: we gaan echt ROCKEN! Alle succes zit hem in de actie, dus we gaan tijdens dit event ook met zijn allen een manifestatieproject aan. Ik en mijn klanten noemen dat ook wel: Knallen als een Malle!

Dit is het moment om het anders te doen. Om het op jouw manier te doen. Een manier die bij jou past.
Een manier die niet voelt als ‘moeten’. Maar helemaal jou is.

Open up to a new world.

 

– Kelly Smit

Het Badass Ondernemersevent

Ik ga je niet vertellen wat je moet doen met je bedrijf, welke strategie je nodig hebt en hoe je je marketing moet inrichten. Ik ga je helpen om alles op jouw manier te doen, want het goud zit al in jou. Ondernemen is iets heel persoonlijks, evenals je bedrijf. Ik ga je helpen om het in lijn te brengen met jou zodat de weg naar succes vrijkomt.

Het Badass Ondernemersevent is er voor jou die het anders wil doen. Die voorbij de marketing- en strategiekaders wilt leven. Jij bent:

N

Coach, therapeut, healer, lichtwerker, trainer, counselor, VA of brandingsspecialist;

N

Eigenwijs genoeg om jouw eigen pad te gaan lopen;

N

Er klaar mee dat jou verteld wordt hoe je móét ondernemen en dat, als je dat niet doet, je jezelf niet serieus kan nemen;

N

Helemaal READY om voluit te gaan ondernemen en jij wilt nu écht de volgende stap maken in je bedrijf. Of het nu gaat om een goedlopende praktijk of een nieuw level in je bedrijf; dat maakt niet uit. Het gaat erom dat je echt wilt groeien op jóúw manier. Zonder regels en kaders. Volledig vanuit het hart en gevoel.

Als jij voelt: dit is de SHIT, meld je dan nu aan!

 Het Badass Ondernemersevent van Kelly Smit

Zaterdag 21 november 2020
Locatie 78 Bunnik (dichtbij Utrecht, goed bereikbaar met OV en gratis parkeren)
Van 10:00 tot 17:00

(Corona Proof uiteraard)

Nu slechts €69,00 i.p.v. €169,00 (ex btw.)

LET OP: ik heb plaats voor slechts 50 personen op dit moment zijn 50% van de tickets al verkocht!

‘Een event van Kelly? Tja, het is een warm thuiskomen! Met de waarde die Kelly met je deelt, is het absoluut de moeite waard om er naar toe te gaan. In een groep met gelijkgestemden ervaar je een enorme boost aan energie en heb je weer helder wat je te doen staat. Met Kelly’s heldere visie en no nonsense aanpak, geeft ze jou de tools om uit te groeien naar de beste versie van jezelf!

Marieke Paardekoper

Eigenaresse , Praktijk in Bloei en Coach in bloei

Wat een tof event zeg!
Ik voelde zo’n enorme vrouwelijke kracht onderling.
Van dansen tot kwetsbaarheid en enorm veel waardevolle informatie.
Van begin tot eind heb ik aan de lippen van Kelly gehangen. Ze heeft me echt laten ervaren wat voor een krachtige vrouw ik ben! De tijd vloog voorbij.
Echt één groot feest!
Wendy de Klerk

Spiritueel Business Coach, Justmewendy

Mooie inzichten,nieuwe inspiratie en de moed om vooral mijn eigen ding te blijven doen. Dat is wat het event, en alles wat daarbij hoorde, mij gebracht heeft. Want jeetje wat heb jij een waarde gegeven!
Yvonne Reijnen

Een 😍 event, en ik ben erbij geweest. De locatie allereerst was prachtig, warm en sfeervol. Dit maakte voor mij meteen dat ik me op mijn gemak voelde. De grootte van de zaal en van de groep vond ik persoonlijk erg fijn. Het event zelf inhoudelijk vond ik waardevol en inspirerend. Ik heb een hoop nieuwe inzichten op mogen doen en wat ik nog het meest onderscheidende vond is het persoonlijke. Ik voelde me echt gezien. Ik ben zeker gegroeid als mens en als coach. Voor iedereen zou het waardevol kunnen zijn, maar vooral denk ik voor mensen die een boost nodig hebben of inspiratie en mensen die een stukje vertrouwen in zichzelf nog missen. Ik zal zeker in de toekomst nog eens naar een event van je toekomen.
Linda van Doorn

Het enthousiasme spatte ervan af, je kreeg mensen mee om stappen te zetten die ze anders nooit zouden durven. Je opende ogen en gaf ons ruimte voor kwetsbaarheid.
Je liet mij ervaren dat de angsten die ik heb, helemaal niet zo gek zijn, maar dat ik daar keihard doch liefdevol doorheen mag beuken.
Je bent een heerlijk mens, down to earth, hart op de goede plek en zegt waar het op staat. Je hebt humor en een hart van goud.
Je raakt me met je zijn!
Shyanne Nagtegaal

2018 – Unleash your true Potential

2020 – A night of Wonder