Het 1 op 1 VIP ABUNDANCE Traject

Een traject volledig afgestemd op jouw groei en behoefte. Waarin alles om jou en jouw dromen draait. Een tijdje loop ik met je mee en laat ik je continue zien wat jouw goud is en welke kansen ik voor je zie. Als mentor help ik je d.m.v. persoonlijke groei en het shiften van je energie.

Samen afgestemd jouw dromen waarmaken in business en life. Met plezier en gemak want het mag nog makkelijker zijn.

Dit is wie jij bent;

 • Een succesvolle onderneemster met een bedrijf wat goed loopt. Je hebt een missie en je maakt impact in de levens van anderen.
 • Je hebt het al goed voor elkaar. Je hebt in de afgelopen jaren een fijn leven voor jezelf opgebouwd.
 • Successen geboekt, innerlijk werk gedaan en je bent boven jezelf uitgestegen.

Maar iets in jou weet dat er nog meer voor je ligt. Weet dat er nog een wereld voor jou is die veel verder gaat dan wat je nu ervaart. Overvloed op alle vlakken in je leven.

Overvloed op alle vlakken in je leven 

Je hebt een goede omzet, niks mis mee maar je weet dat je nog zoveel meer zou kunnen verdienen. Tonnen meer zelfs. Dat is wat je wilt maar niet door harder te werken en meer weg te zijn van de mensen van wie je houd.

Want geld is niet jouw grootste drijfveer. Overvloed gaat voor jou voor zoveel meer dan dat.

Je wilt een overvloed aan meer ruimte voor jezelf. Je wilt je veel vaker uitgerust voelen en energetisch fit.

Je wil doen wat je zelf wilt en echt die innerlijke rijkdom ervaren.

Je wilt gewoon volledig vrij zijn om je hart te volgen en te doen wat jou Joy geeft.

Je wilt:

 • Je dromen van overvloed en vrijheid waarmaken.
 • Mooie reizen maken.
 • Zelf je agenda bepalen .
 • Je wilt veel minder (hard) werken en veel meer leven.
 • Minder stress en meer relaxation.
 • Meer tijd doorbrengen met de mensen van wie je houdt.
 • Alleen maar doen wat jij leuk vindt en niet ook datgeen wat je denkt dat je moet doen.
 • Je wilt leven in totale overvloed in money, tijd, energie, vertrouwen & joy
 • Je wilt je 1 voelen met jezelf en total alignement ervaren.
 • Zodat alles wat je doet zo ontzettend goed voelt. Moeiteloos zelfs.
 • Jezelf op een nieuw level leren waarderen en liefhebben.
 • Meer simpliciteit in je bedrijf en uitbesteden wat je nu energie kost.

Je weet wat je wilt en als je eerlijk bent wil je dit al een tijdje maar zak je soms weg in oude gedragingen. Nu is het jouw tijd om volledig voor jezelf te kiezen en de overvloed die je in je leven wilt.

In dit traject gaan we samen de afstemming in. Jij leert nog beter af stemmen en ik stem voor jou af. We gaan volledig voor het creeeren van jouw droomleven.

Samen doorbreken we oude patronen, we shiften je mind en we zorgen ervoor dat je energie verandert zodat jij de match bent met datgene waar je zo naar verlangt.

Dit doen we op alle vlakken want alles heeft invloed op je business en je business heeft invloed op alles.

Dit is dus geen business traject waarin we alleen inzoomen op je markerting of strategie want dat zou geen duurzame groei teweeg brengen, maar dat weet je vast al.

Jij weet dat jouw volgende level alles van jou omvat en jij wilt een mentor die naar alle elementen in je leven kijkt. Die op jou afstemt en ziet waar de potentie ligt voor jou.

Mijn werkwijze is net even anders, ik ben geen standaard business coach .

Jij bent ook niet op zoek naar een businesscoach die je gaat vertellen wat je moet doen.

Jij hebt iemand nodig die zich afstemt op jou en geen one size fits them all advies geeft waardoor je dingen moet gaan doen die niet bij je passen.

Jij weet ook dat het tijd is om het spelletje op een hoger level te gaan spelen. Ik speel graag met je mee.

Want wanneer ik afstem voor jou ontstaat er BIG MAGIC. Ik zie wat jij nog niet ziet en ik zie de potentie van business kansen vaak groter dan jij.

Wat ik ook zie is de exacte stappen die er nodig zijn om daar te komen. Dat scheelt je tijd, energie en geld. Geen omwegen meer.

Ik ben er voor je tijdens onze sessies via zoom en tussendoor via whatsapp.

Samen is het leuker, makkelijker en zoveel sneller.

Ik doe niet aan regels, kaders of standaard adviezen. Wanneer wij samen 1 op 1 gaan werken is alles gericht op jou. Op jouw groei, potentie, leven, business en afstemming. Want die laatste gaan we echt boosten.

Wat ik je leer zijn tools 4 life. Geen Quick fix maar duurzame groei waar je de rest van je leven profijt aan hebt.

Wil je weten of wij een match zijn en wat ik voor jou zie qua potentie en groei? Boek dan gratis een vrijblijvende Abundance Call met mij in via onderstaand formulier.

Voorgaand aan het gesprek mail ik je een vragenlijst zodat ik duidelijk heb wie je bent, waar je staat en waar je heen wilt. Zo kunnen we in het gesprek meteen de diepte in en stappen zetten richting jouw dromen. Als we hem samen voelen dan stemmen we af op wat jij nodig hebt en doe ik je eventueel een aanbod. Voor dit traject zijn beperkte plekken beschikbaar, slechts 4 per jaar. Mocht je pas over 3 maanden willen samenwerken dan kan ik je adviseren om nu al een gesprek aan te vragen.

 

 

 

Meer over mij als persoon

Ik ben Kelly en ik zet mijn afstemming in voor mijn bedrijf en missie, maar ook voor jou. Zodat jij je dromen en verlangens kunt waarmaken. Ik werk met de vrouwen die dit zichzelf gunnen en weten dat ze nog zoveel meer in huis hebben. Afstemmen doe ik al van kleins af aan. Beelden, geluiden en voorgevoelens krijg ik al door sinds ik mij kan herinneren. Ik wist dingen die ik niet kon weten en ik voelde me altijd al anders.

Na een burn-out in 2017 startte ik mijn bedrijf volledig op gevoel, zei ik na 5 maanden mijn baan in loondienst op. Omdat ik besloot dat ik een ander leven wilde en vrij wilde zijn om te doen waar ik gelukkig van werd.

In 2020 verdiende ik mijn eerste ton omzet door persoonlijke groei, het shiften van mijn mind en het nemen van  afgestemde acties. Ik ontwikkelde een methode om steeds weer door te groeien naar een volgend level, nadat ik mijn eerste ton daarmee had verdiend wist ik, dit werkt. Dus leerde ik het anderen ook terwijl ze continue gebruik bleven maken van hun gave en manifestatievermogen.

Tussen nu en 2017 heb ik honderden vrouwen geholpen met het waarmaken van hun dromen in business en life. Niet door strategieën en kaders maar juist door zichzelf te zijn. Door het te doen op hun manier en door hun gave (intuïtie, helder weten/zien en afstemming) te gebruiken. Vaak deden ze dat al maar mochten ze er meer op vertrouwen en het leren inzetten voor zichzelf en hun business/meer overvloed. Hierdoor namen ze geen omwegen meer, gingen ze sneller vooruit dan ooit en hadden ze veel meer fun en zelfvertrouwen. Mede hierdoor sta ik in 2023 op nummer 3 in de top 10 beste business coaches van NL. Een eervolle vermelding waar ik heel dankbaar voor ben. 

 

Persoonlijke weetjes…

Ik ben van het jaar 1986

Getrouwd met mijn meest mooiste manifestatie Richard Smit

Geen kids wel een hond Charlie en 2 katten Odin & Brigid

Ik woon in Hellevoetsluis, vrijstaand in de natuur.

Hekserij is mijn hobby

Ik ben een enorme nerd en bestudeer al 6 jaar de universele manifestatie wetten en de wijze waarop onze voorouders manifestatie praktiseerde.

Ik ben auteur van Project Powervrouw welke op nr 4 staat in de top 10 beste boeken voor vrouwen.

Ik ben een feministe pur sang. De reden dat ik dit werk doe is omdat ik wil dat alle vrouwen een leven vol geluk, vrijheid en overvloed kunnen leiden. It’s the age of women let’s rise together.