fbpx

7 magische manifestatie dagen

Ben je net als ik enorm gepassioneerd over manifesteren, intuïtie en afstemming? Wil je hier zoveel mogelijk over weten en leren zodat je het beter begrijpt en kan groeien als manifestator? Maar wordt je niet echt warm van de mainstream info over manifesteren en de wet van aantrekking? Voel je dat er meer is?

Dan heb ik iets tofs voor je!

De 7 magische manifestatie dagen. Dagen waarin je wordt verwonderd. Verwonderd in de magie van manifestatie. Waarin je leert om je dagelijkse practice in manifestatie naar een hoger niveau te brengen. Zodat jij je dromen en verlangens nog beter leert manifesteren. En niet alleen dat, je leert ook een diepere verbinding met jezelf aan te gaan, je intuïtie te boosten en ingevingen en kansen je pad op te brengen.

Deze 7 dagen zijn een cadeau van mij aan jou en er zitten geen kosten aan verbonden. Ik stel het tijdelijk gratis beschikbaar.

Want beter leren manifesteren betekent niet simpelweg een bestelling doen bij het universum en hopen dat het uitkomt door positief te denken. Manifesteren is een deepdive nemen in je ziel, je superpowers zoals intuïtie naar een hoger niveau brengen maar ook werken aan je mindset. Alles komt aan bod in de 7 magische manifestatie dagen. Als kers op de taart deel ik een eeuwenoud manifestatieritueel met je.

Hoe, wat en waar?
  • start 8-11 t/m 14-11
  • iedere dag om 07:07 een video, afstemming of audio in mijn facebookgroep
  • op zaterdag een livevideo met q and a.
  • elke dag mogelijkheid om vragen te stellen in de groep, ik help je met liefde!
  • iedere dag naslagwerk en tools via de mail
  • start 8-11 t/m 14-11
De inschrijving is gesloten