fbpx

In 1 avond succesvoller, krachtiger en gelukkiger dan ooit zijn.

Wat kan dat? Ja dat kan! In 1 avond laat ik je precies zien wat er nodig is om succesvol te zijn.  Deze avond is voor alle vrouwen die in contact willen komen met hun innerlijke Powervrouw.  En deze willen activeren om een leven vol geluk, joy, succes en overvloed te creëren. Dat kan iedereen zelfs als je nu denkt dat lukt mij nooit. Het is mij ook gelukt en ik ga je precies vertellen hoe het werkt. 

Ik ga je niet vertellen hoe je succesvol moet worden, dat weet je waarschijnlijk al. Je hoeft maar door je tijdlijn heen te scrollen en de teksten als kom in je kracht en leef je mooiste leven komen op je af. Wat ik je ga vertellen is iets heel anders. Het is praktisch en voor iedereen toegankelijk.

Ik ga je namelijk vertellen mede door mijn eigen verhaal wat er voor nodig is om succesvol te zijn. Hoe je elke dag de kracht, creatie en vertrouwen uit jezelf kunt halen. Hoe mijn klanten dat doen en dat het eigenlijk supersimpel is. 

Dat is waar a Night of Wonder 1-7-20 over gaat. 

Het gaat over het Powervrouw gevoel in jezelf vinden en aan zetten.

Het gaat over shinen als nooit tevoren.

Het gaat over kracht. 

Het gaat over mij maar vooral over jou want wij verschillen niet zoveel van elkaar. 

Jij en ik willen allebei:

N

Een verschil maken in de wereld

N

Ons krachtig en zelfverzekerd voelen

N

We willen in vrijheid leven

N

Financieel onafhankelijk zijn

N

Anderen raken met onze boodschap & zorgen voor impact, iedere dag weer

N

Gelukkig zijn

We willen de wereld een stukje mooier maken en hoe kan dat beter door met jezelf te beginnen?

Door ervoor te zorgen dat jij precies weet wat je moet doen om jezelf te bekrachtigen.

Tijdens A Night of Wonder leer ik je dit en met mijn boek tezamen met de meditaties en audio’s ga jij ervoor zorgen dat je een life-time naslagwerk hebt waar je op kan terug vallen.

Geen standaard bullshit, affirmaties of in je kracht staan en je potentieel leven, maar the real deal. Let op dit is niet voor watjes. Dit is voor mensen die echt stappen willen gaan zetten. Wil je dat niet? Dan kan je beter thuis blijven. 

Ik heb maar 30 tickets en de eerste gaan naar mijn klanten, familie en vrienden ik schat dat ik erna nog max 25 tickets over heb.

Wil je hierbij zijn, koop dan snel een ticket voor slechts €47 ex btw.

A night of wonder 19:30 tot 22:00 in Rijo In Hellevoetsluis 

0
    0
    Jouw winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar winkel