7 magische manifestatie dagen

 

Ze staan op je te wachten. Het is mijn intentie om je mee te nemen in de wonderlijke wereld van manifestatie en intuitie. Maar ook om je te leren nog beter te kunnen manifesteren.

Ik heb een grote voorliefde voor magie, manifestatie en oude natuurreligies, de komende 7 dagen laat ik je hier op speelse wijze mee kennis maken.

Let’s make some magic!

Dag 1 Intenties

Je zou het misschien niet meteen denken, maar intenties zijn het meest belangrijkstee onderdeel in manifesteren. Oftewel hier gaan de meeste manifestaties mis. In mijn video en werkboek help ik jou om je intenties helder te krijgen en goed te formuleren, zodat je makkelijker kunt manifesteren.

Dag 2 Souljourney into Avalon

Deze souljourney nam ik volledig in afstemming op tijdens een van mijn livedagen. Het is mijn meest mooiste afstemming ever geworden. Die je meeneemt naar plekken binnen jezelf en je ziel waar je anders niet zo snel zou komen. 

Reis naar een plek van innerlijke wijsheid en laat jezelf verwonderen. 

Dag 3 Manifestatiegeheim

Mijn nummer 1 tool die zo’n grote doorbraak was in mijn manifesatieproces.

Dag 4 Mijn manifestaties en grootste lessen 

In deze video neem ik je mee in een aantal van mijn beste manifestaties maar ook in 2 grote geflopte manifestaties. Waarom? Omdat je van beiden zoveel kan leren door erop te reflecteren. Mijn grootste lessen deel ik hier met je.  

 

Dag 5 Manifestatie Practice & kracht

Innerlijk werk is een heel belangrijk onderdeel in het praktiseren van manifestatie. Onzekerheid, negatieve gedachtes en angst ze zorgen ervoor dat je manifestatievermogen afneemt. In dit werkboek laat ik je zien hoe je d.m.v. van een simpele practice je mindset verandert. Hoe je je ego aankijkt voordat hij met jou aan de haal gaat. 

Dag 6 Goodmorning samen de dag opstarten vanuit manifestatie practice. High vibes 

Stap voor stap beginnen we de dag vanuit een heerlijke energie en leer ik je hoe je manifesteert. Met simpele oefeningen en het gebruik van je intuitie als navigator. 

Dag 7 Afstemmen en het superchargen van je intuitie.

Vandaag help ik je afstemmen,dit kun je al veel beter dan jezelf denkt! Door jezelf nog meer te trainen geef je je een intuitie een superboost en ga je veel meer op gevoel doen. Hierdoor vind je een antwoord op iedere hoe dan? vraag en een oplossing voor ieder probleem of obstakel. Laat je superpowers je leiden en je bent verzekerd van magie. 

De kers op de taart een eeuwenoud krachtig manifestatieritueel van 7 dagen.